reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 masz rację nie będę sprawdzać :) pewnie ,że brałam kase hehe w końcu jak na nic w domu nie nadje to musiała z czegoś naskładać ;p
Jeszcze troche i będziesz urządzać Ty :) tylko Ty już z pokoikiem dziecięcym u mnie na razie puste mury niestety ;/
@Frezja_1 moje łóżko prawie 5 tysiecy ;p bez materaca ... firma hedo design :) no M wyskoczył z takim pomysłem więc z marszu spakowałam się i w drogę a bliziutko pogoda dopisała to forumowa ciotka się popluskała troche :D
@roki_1991 testuj a może będzie prezent akurat urodzinowy :) 3 mam kciuki :**
@...Margotka9022... wiem ,że to masakra ;/ ja 2 ciąże , fakt trwały bardzo krótko , ale zawsze objawiały się mdłościami i niesmakiem ;/ tak,że nie wiem co to będzie jak dojde do Waszego etapu < o ile się tak kiedyś stanie > ...na dzień dzisiejszy zniose wszystko ,żeby tylko mieć dzidzi
@Olasec my tak co roku planowaliśmy hehe że za rok , za rok , ale ciągle coś wypadało , przesuwało się itd . czasami ciężko dopasować kogoś z terminami wg zawsze pod górkę na wszystko trzeba czekac :) my niby chcemy we wrześniu a też wprawdzie nie wiem czy na 100 się uda bo wiecznie coś :)

reklama
@Frezja_1 kciukasy zacisnięte, a ciebie niech już gryzie mała kijanka od środka :*
Która jeszcze?
@Zaaaneta @Katarina91 @...Margotka9022... a czy wy już zdradzicie kiedy będą bombelki? :D

@witch84 to tak w formie anegdoty:
Mój szwagier który ma starsza corke i młodszego syna mówi do syna, który uczył się sam myć : "fifke umyles?" :D :D :D

Radosnej niedzieli. Ja bede delektować się moimi cudnymi chłopakami ♡ wszystkimi oczywiście :D

Dzięki dziewczynki za kciuki. Oby byla juz ta kijaneczka.
@roxie123 to drogachne to lozko, ale za to bedzie mega wygodne i na pewno piekne. Nasze robi wrażenie na kazdym kto do nas przyjdzie, ale drugi raz bym juz go nie kupiła niestety. Na nowym łóżku to dopiero beda seksy, zeby Wam starczylo pokoikow dzieciecych:biggrin2:, ha ha.
@roxie123 jak masz blisko basen odkryty, to ja bym tam siedziala w te upaly codziennie. Uwielbiam.

U mnie do testowania juz 2, 3 dni:laugh2: oj.
Sprawdzilam w necie w biedronce te poduszki i wyszlo mi, ze byly w reklamie w maju po 69,90. Tak sobie mysle, skoro u Was i teraz nie bylo, ze moze sie u nas nie sprzedaly i schowali je na jakis czas i teraz wystawili to co zostalo w promocyjnej cenie, bo byly za niecałe 50 zl.
@nafoczka delektuj sie swoimi super chłopakami. Jak sie chodzi do pracy to niedziela robi sie prawdziwym swietem.:biggrin2:
Wszystkim zycze rodzinnej niedzieli.:biggrin2:

@Olasec scianki dzialowe na partarze czy poddaszu? My tez mamy ale na parterze,za niedlugo bedziemy mieli strop i schody[emoji4]

@Frezja_1 my gdzies za dwa lata tak realnie myslac jak widze jak to wszytsko sie ciagnie:/ ale przy dzidzi szybko zleci[emoji5]z tymi poduchami chyba serio musialo tak byc jak mowisz

@...Margotka9022... bardzo Ci wspolczuje,mnie tylko mulilo ale bez wymiotow,pomagalo jak cos zjadlam.
Po prostu czesciej a mniejsze porcje[emoji4]
Ale wiem ,ze wszystko zniesiesz dla malego szkrabika[emoji5]

@roxie123 juz niebawem bedziesz urzadzla pokik dla malenstwa[emoji5]szybciutko zleci ,zobaczysz[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@nafoczka ja mam termin z prenatalnych na 21 stycznia :)

Dziewczyny dzisiaj zaczynamy 17 tydzień! Nie mogę uwierzyć, ze tak szybko to zleciało:-) a niedawno jeszcze dzieliłam sie z wami zdjęciem niezbyt wyraźnej drugiej kreski :-)

Ostatnia edycja:
Z dedykacją dla mam i przyszłych mam [emoji8]

Kto ty jesteś? Maluszek :)
Jaki znak twój? Cycuszek :D
Kto ci go daje? Mamusia [emoji7]
Jaki kształt jego? Podusia [emoji14]
Co z niego masz? Mam mleczko
Dobre jest? Jak ciasteczko [emoji514]
Jak często pijesz? [emoji703] Codziennie
Dawno już? Od narodzin niezmiennie [emoji119]
Jak się z tym czujesz? Wspaniale :)
Kiedy go pragniesz? Wciąż! Stale! :D
Jak je wypijasz? Litrami [emoji14]
Kiedy najlepsze? Nocami [emoji561]
Czemu je kochasz? Bo zdrowe :))
Świeże i zawsze gotowe!
A mamę kochasz? PYTANIE!!
To dzięki niej je dostaje!!!
To ona szczęście mi daje!!!
Wypijam zdrowia kropelki
Więc jestem silny i wielki!!! [emoji123]
To ona się dla mnie poświęca
I swoim uśmiechem zachęca
Karmiąc mnie wciąż się wygina
Najlepiej jak umie mnie trzyma
Mleczko mam na żądanie
W kawiarni, na ławce, tapczanie
Nigdy mi nie odmawia
Choć czasem ból piersi to sprawia :(
Kocham ją oraz dziękuję <3
I mleczko to wszystkim promuję
!!! :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 my mamy dom parterowy, więc pietra nie będzie. Tzn zrobiliśmy sobie dziurę w stropie, (która nie jest zalana betonem a zabudujemy jakoś inaczej) gdyby była potrzeba zaadoptować poddasze. Choć mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.
Jaki macie projekt domku?

@roxie123 piękny wierszyk:) ja karmienie piersią miło wspominam mimo, że nie zawsze było kolorowo :)

@MashaFre powiedz mi kochana czy Marysia jest odpieluchowana czy jeszcze nie? My jesteśmy w trakcie. Od poniedziałku zaczeliśmy i nawet dobrze idzie:) Chociaż pieluche na noc to pewnie z rok bede jeszcze zakłądać.

reklama
@Olasec aha [emoji4]to macie mniej roboty[emoji4]my mamy podobny do pod wiazowcem (N) z archona ale wiekszy o 45m2 ,robilismy od podstaw projekt.
Mi tez sie podobaja parterowe domki ale bymy sie nie pomiescili chyba[emoji4]

Do góry