reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki ja dzis odpuscilam testowanie. Mialam testowac ale przez to plamienie zwatpilam jeszcze bardziej.mam malo testow wiec dzis odpuscilam, jutro zatestuje chyba ze sie @ rozkreci wczesniej. Powinna przyjsc we wtorek. Zobaczymy. Co ma byc to będzie.
@...Margotka9022... kciuki zacisniete

reklama
Hej dziewczynki ja dzis odpuscilam testowanie. Mialam testowac ale przez to plamienie zwatpilam jeszcze bardziej.mam malo testow wiec dzis odpuscilam, jutro zatestuje chyba ze sie @ rozkreci wczesniej. Powinna przyjsc we wtorek. Zobaczymy. Co ma byc to będzie.
@...Margotka9022... kciuki zacisniete
Nie trac nadzieji ;);) moze akurat?? ;)
Ja mam miec czwartek @ tak w pon zaczynam testowac :)

Roxie a co to znaczy ,ze bez wybielacza?Czyzby jakis cien cienia?:o

Margotka czekamy z niecierpliwoscia.

Nusia hmmm,raczej nie ,ale kto to wie,kto to wie?Do @ jeszcze troche czasu,a ze lubie trenowac swoja cierpliwosc,to jeszcze poczekamy :tak:

Frezja glowa do gory kochana.Wszystko przed nami,moze nastepny cykl bedzie nasz?Przytulam

Ja wlasnie jem sniadanie,musze sie zbierac do pracy,choc mi sie nie chce.Ale mus to mus.

Kciuki zacisniete.Roxie,ja nadal wierze :)

Hej BB Ciocie. Mam się dobrze i obiecuje juz więcej nie straszyć mamy. Serduszko mi bije pięknie, mam 2,3 cm i macham rączkami.

20170714_095407.jpg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170714_095407.jpg
    20170714_095407.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 215
@...Margotka9022...a widzisz [emoji5]gratulacje [emoji4]
Juz macha raczkami??serio widzialas to?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@...Margotka9022...a widzisz [emoji5]gratulacje [emoji4]
Juz macha raczkami??serio widzialas to?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funiu, lekarka widziała ze rączki się ruszają. Nóżki tez juz widać. Nie widziałam tego bo skupilam się żeby zobaczyć i usłyszeć serduszko :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry