reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 mi tez sie wydaje ,ze za wczesnie,tym bardziej,ze mowilas ,ze Tobie testy pozno wychodzily[emoji4]takze czekamy[emoji4]ja juz nie zasne[emoji39]zaraz ide kawusie robic [emoji7]

@...Margotka9022... kciuki za wizyte i pamietaj po Mezusiu my w kolejce do informacji[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chodzi o to ze że jak ja miałam pozytywny test 16dc to ow musiała być jakoś tak i nawet jeszcze nie ma 12dpo ani nawet pewnie 10dpo [emoji4] więc spoko ... czas pokaże [emoji4] na razie walczę [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123, ta temperatura jest obiecujaca mimo wszystko
Ja zaprowadzilam malego do przedszkola, szybkie zakupy a teraz kawa i czekam na dalsze wiesci

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No na razie nie tracę nadziei [emoji4] śluz też biały zobaczymy albo prędzej zwariuje xD chociaż dziwię się bo i tak ze spokojem podchodzę jak nigdy hehe

To już duży synek do przedszkola śmiga [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry