reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022... ale fajnie ja nawet w 10t0d nie widzialam jak sie rusza dlatego pytam[emoji4]no chyba ,ze moje dzidzi spalo akurat.
Mam nadzieje ,ze sie uspokoilas[emoji5]a ktory tc macie bo ciagle zapomniam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Funiu ja jestem w 9 dokładnie 8t5d także zaraz 10 i będzie tylko lepiej. Kolejna wizyta za tydzień.
Te ruchy które teraz są to takie ćwiczenie mięśni, dzidziuś jeszcze tego nie kontroluje :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę w czwartek...ciekawe czy pójde po same leki ...
Chciałabym takie foteczki jak Wy macie ... takie słodziutkie
Nie wiem , wg nic nie moge zjeść... nie chce mi się i rośnie mi w buzi ;/ nerwy chyba mnie dopadają powoli :p

@...Margotka9022... uffff... wspaniałe wiadomości :) Gratuluję! Zapowiada się, że bobas będzie ruchliwy :):) ale teraz już bądź spokojna, dobrze? :):)

@roxie123 a to testowanie w 25dc to chyba jednak za wcześnie ;) spróbuj jeszcze raz po weekendzie!!!

Ale ten wątek zrobił się pozytywny :) pamiętam jak dołączyłam tutaj w kwietniu i większość z nas była na świeżo po trudnych chwilach... ale karta się odwróciła i mam nadzieję, że tak już zostanie :):)

@roxie123 mam nadzieje ,ze bedziesz juz zaciazona i dostaniesz ciazowe zalecenia[emoji4]
I zobaczysz pecherzyk[emoji5]

@gabrika mam nadzieje,ze lada moment wszystkie bedziecie brzuchatkami[emoji5][emoji5][emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 też mam taką nadzieję, ale jestem cierpliwa :) czasem emocje biorą górę i mam wszystkiego dość, ale wierzę że wszystko dzieje się z jakiegoś powodu. Tak więc przyjmuję to z pokorą - kiedyś myślałam, że to będzie tak, że zaczniemy starania i zaraz się uda, ale jak widać wcale tak być nie musi.

reklama
Do góry