reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022... ale fajnie ja nawet w 10t0d nie widzialam jak sie rusza dlatego pytam[emoji4]no chyba ,ze moje dzidzi spalo akurat.
Mam nadzieje ,ze sie uspokoilas[emoji5]a ktory tc macie bo ciagle zapomniam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Funiu ja jestem w 9 dokładnie 8t5d także zaraz 10 i będzie tylko lepiej. Kolejna wizyta za tydzień.
Te ruchy które teraz są to takie ćwiczenie mięśni, dzidziuś jeszcze tego nie kontroluje :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę w czwartek...ciekawe czy pójde po same leki ...
Chciałabym takie foteczki jak Wy macie ... takie słodziutkie
Nie wiem , wg nic nie moge zjeść... nie chce mi się i rośnie mi w buzi ;/ nerwy chyba mnie dopadają powoli :p

@...Margotka9022... uffff... wspaniałe wiadomości :) Gratuluję! Zapowiada się, że bobas będzie ruchliwy :):) ale teraz już bądź spokojna, dobrze? :):)

@roxie123 a to testowanie w 25dc to chyba jednak za wcześnie ;) spróbuj jeszcze raz po weekendzie!!!

Ale ten wątek zrobił się pozytywny :) pamiętam jak dołączyłam tutaj w kwietniu i większość z nas była na świeżo po trudnych chwilach... ale karta się odwróciła i mam nadzieję, że tak już zostanie :):)

@roxie123 mam nadzieje ,ze bedziesz juz zaciazona i dostaniesz ciazowe zalecenia[emoji4]
I zobaczysz pecherzyk[emoji5]

@gabrika mam nadzieje,ze lada moment wszystkie bedziecie brzuchatkami[emoji5][emoji5][emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 też mam taką nadzieję, ale jestem cierpliwa :) czasem emocje biorą górę i mam wszystkiego dość, ale wierzę że wszystko dzieje się z jakiegoś powodu. Tak więc przyjmuję to z pokorą - kiedyś myślałam, że to będzie tak, że zaczniemy starania i zaraz się uda, ale jak widać wcale tak być nie musi.

reklama
Do góry