reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Margotka mowilam ze wszystko będzie dobrze! Cieszę sie [emoji6]a Duphaston masz brać czy odstawić?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Margotka mowilam ze wszystko będzie dobrze! Cieszę sie [emoji6]a Duphaston masz brać czy odstawić?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dupka mam brać cały czas 2 razy dziennie. Lekarka mówiła ze do 14 tygodnia będę brać.

Dziękuję Wam Dziewczynki za mega wsparcie i ciepłe słowa [emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Margotka super ślicznie rośnie sobie fasolka bardzo się cieszę twoim szczesciem; )

A ja byłam u kumpeli na oddziale decyzja będzie w poniedziałek będą coś działać.
Widziałam takie maleństwa że aż się wzruszylam bo sobie przypomnialam że Wikus też był takim okrusziem. Ehhh gdyby nie moja przypadłość to bym mogła się już starac o drugie dziecko ale z moim obciążeniem genetycznym jest tak ze drugie dziecko mogloby przejąć moja chorobę w genach więc nie będę ryzykowac.

Funia nie jest to coś czym należy się chwalić na forum ogólnym dlatego napisałam Ci na priv ,gdyby ktoras z was chciała wiedzieć to zapraszam na priv bo kiedyś pisałam o tym ale no nie jest to lekki temat dla mnie .

reklama
Dupka mam brać cały czas 2 razy dziennie. Lekarka mówiła ze do 14 tygodnia będę brać.

Dziękuję Wam Dziewczynki za mega wsparcie i ciepłe słowa [emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak brałam tylko potem nie odstawiałam tak na raz tylko schodziłam np co drugi dzień :)

Do góry