reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dobranoc dziewczynki [emoji5]
Rano poprosze o piekne cienie[emoji8][emoji8][emoji8]
Margotka trzymaj sie dzielnie przed wizyta[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wrocilam ze spinningu, pije ziólka i tez zmykam spac. Trzymam kciuki za jutrzejsze newsy

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale naszkrobalyscie tutaj probowalam troche Was podczytac. Bol troche minal wiec czuje sie lepiej znacznie lepiej niz z tym zebem bo kobietki u mnie byl taki problem ze ra 8 sie wybijala bardzo powoli i miejsca nie miala w tamtym roku dala mi juz w kosc ale wtedy nie bylo jeszcze za co chycic a jeszcze jedna widzialam w szczece ktora mi wyjdzie dopiero co za dranstwo te zeby nie powinny sie nazywac madrosci tylko cierpienia i utrapienia.

Witch nie moge niczym plukac bo mam tam rane i jak z kazda rana musi sie to zbliznic. Jedyme co pomaga to te zimne oklady. A plukanie jutro rumiankiem badz szalwia ale to ze wzgledu na to zeby drobnoustroje sie nie dostaly. Wczoraj naszczescie uratowal mnie od meza nemesil bo ten zab naprawde bolal i nie spalam od godz 3 w nocy.
Odczekam miesiac i do dziela lecze pozostale zeby. Mam jeszcze jedna 8 do wyrwania gorna ale pozostale juz nie sa tak uciazliwe w ogole to dziewczyny przestrzegam przed leczeniem ich jesli ktos Wam proponuje. Moj tato sie tak zalatwil babeczka mu wyleczyla i malo raka nie dostal skierowanie do szpitala bo dziaslo zaczelo mu kostniec. Tylko wyrywanie pozostale zeby leczenie. Teraz zwracam tez uwage na specjalistow syndrom pielegniarki hihi rekawiczki to podstawa a spotkalam w moim zyciu taka co grzebala w buzi bez wyobrazacie sobie:/ uciekac od takich!

Staraczki trzymam kciuki za Was pogubilam sie kto testuje dlatego nie bede wymieniac zeby nikt nie poczul sie ominiety.

Mimo dzisiejszego bolu wlasnie skonczylam nowenne odmawiac ciesze sie z tego bardzo.
Buziole dobranoc

U mnie biel [emoji4]ale tak się nastawialam bo dopiero zaczynam :) mimo 25 dc ow miałam między 15 a 18 dniem nie wiem kiedy bo ow pozytywny był w 16 dniu wieczorem . Dziś 8-9 dpo nigdy testy tak nie wychodziły. Temp 37.1 cały czas .

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Funia piękny brzusio :)
Roxie kurcze a ja tu wstałam na siku oczywiście od razu BB bo myślę sobie co tam ci wyszło a może to za wcześnie jeszcze kiedy ty masz termin @ bo mi umknęło?

Funia piękny brzusio :)
Roxie kurcze a ja tu wstałam na siku oczywiście od razu BB bo myślę sobie co tam ci wyszło a może to za wcześnie jeszcze kiedy ty masz termin @ bo mi umknęło?
Wstepnie w środę :) ja ow miałam późno . Wg to miałam testować od niedzieli [emoji4] ale no :)

Ja tez specjalnie podswiadomie sie obudzilam na testowanie [emoji58]czekamy dalej[emoji4]
Kto jeszcze testuje?

Ja tez specjalnie podswiadomie sie obudzilam na testowanie [emoji58]czekamy dalej[emoji4]
Kto jeszcze testuje?

Ja byłam przygotowana na biel bo do środy daleko dziś dopiero piątek [emoji4] za szybko dla mnie na pozytyw...z resztą przecież mogło nie załapać: /
Więc testujem dalej . Funia śpij spokojnie przecież wiesz jak coś to bym alarmowala[emoji38]
Jak tam reszta?? :)

Margotka czekamy♡

reklama
@roxie123 mi tez sie wydaje ,ze za wczesnie,tym bardziej,ze mowilas ,ze Tobie testy pozno wychodzily[emoji4]takze czekamy[emoji4]ja juz nie zasne[emoji39]zaraz ide kawusie robic [emoji7]

@...Margotka9022... kciuki za wizyte i pamietaj po Mezusiu my w kolejce do informacji[emoji5]

Do góry