Funia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, różnie to może być po poronieniu. Będę miała to na uwadze gdyby sytulacja się powtarzała a ciąży by nie było.Dziekuje za wsparcie
Wyjezdzamy jutro po poludniu ale pojedziemy na raty,najpierw do Cioci ,to jest ok 450 km i rano od niej na pogrzeb ,takze nie zmecze sie az tak bardzo.
Bede uwazac na siebie.
@Ewelyn no blagam Cie,tylko bez takich[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Olasec na pewno lada moment bedziesz sie chwalila dwoma kreseczkami[emoji5]
Czuje w kosciach ,ze teraz bedzie wysyp[emoji4]
Hihi @Frezja_1 medal mowisz [emoji16]my z Roxie bierzemy[emoji3]
Mnie tez owulka bolala [emoji4]
Tutaj wszystko mozna wyrzucic z siebie[emoji5]kazda obawe...
Dziewczyny zmarl moj Dziadek ,najprawdopodobniej w tym tygodniu pogrzeb,mamy prawie 600 km,dobrze ,ze krwiak zniknal to chyba moge jechac [emoji22]
Dziewczyny za niedługo nasz program leci
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Projekt ladyObyś miała prorocze przeczucie
Współczuję Ci bardzo
Co to za program? :>
Projekt lady
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie my bardzo lubimy ten programAaaaaa... też oglądałam ^_^ mamy niezły ubaw z moim M
O toxo sie upewnij ja mialam watpliwe a ogonek? Coz moha szwgierka na 2 prenatalnych miala syna a w 27 tyg na zwyklym wyszla dziewczynka powodzeniaDzień Dobry Wszystkim
@Funia90 przedewszystkim gratuluje bijącego serduszka i pozbycia się krwiaka
wyrazy współczucia z powodu odejścia dziadka mój odszedł w maju, w dzień wizyty u lekarza ,gdy był już pęcherzyk, był dla mnie jak ojciec którego nie miałam, wychował mnie na pogrzebie byłam bo nie mogłabym inaczej
któraś z dziewczyn polecała zakup detektora - ja również mam w domu jeden z tych tańszych i już od kilku dni jestem wstanie odnależć bez problemu serducho malucha słuchamy razem z chłopcami
@Olasec - dzieki za pamięc krwiak dalej jest ale ponoć już nie taki grożny jak Michałek , bo o ile dobrze pamiętam chyba miał cos z serduszkiem , tak ? czy pomyliłam osoby ? &&& za owocne staranka
@Nusia123 dziekuje , jednak dziewczynka chyba nie realna
@...Margotka9022... gratuluje , spokojnej i nudnej ciązy
@Bananowiec piękna beta
wiecej chyba już nie pamiętam
pokrótce co u nas się zmieniło :
w sobote miałam usg genetyczne i dzidzior zdrowiuteńki, gin nie zaleciła pomimo wieku dodatkowych badań krwiak jest ale wg dr jakieś resztki tzn malutki i nie ma co się nim przejmować no i na 90 % bedzie trzeci ogonek wiec chłopcy zadowoleni ze jednak bedzie braciszek a żeby nie było tak pieknie to wczoraj odczytałam wyniki badań i mam niejasne wyniki toksoplazmozy , igg - niejednoznaczne a i img reaktywne w czwartek wizyta u gina oczywiście wujek google przegrzebany a ja w głowie znów czarne scenariusze
pozdrawiam cieplutko
&&&& za straraczki