reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziekuje za wsparcie

Wyjezdzamy jutro po poludniu ale pojedziemy na raty,najpierw do Cioci ,to jest ok 450 km i rano od niej na pogrzeb ,takze nie zmecze sie az tak bardzo.
Bede uwazac na siebie.

@Ewelyn no blagam Cie,tylko bez takich[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień Dobry Wszystkim :)

@Funia90 przedewszystkim gratuluje bijącego serduszka i pozbycia się krwiaka :)
wyrazy współczucia z powodu odejścia dziadka :( mój odszedł w maju, w dzień wizyty u lekarza ,gdy był już pęcherzyk, był dla mnie jak ojciec którego nie miałam, wychował mnie :) na pogrzebie byłam bo nie mogłabym inaczej :(
któraś z dziewczyn polecała zakup detektora - ja również :) mam w domu jeden z tych tańszych i już od kilku dni jestem wstanie odnależć bez problemu serducho malucha :) słuchamy razem z chłopcami :)

@Olasec - dzieki za pamięc :) krwiak dalej jest ale ponoć już nie taki grożny :)jak Michałek , bo o ile dobrze pamiętam chyba miał cos z serduszkiem , tak ? czy pomyliłam osoby ? &&& za owocne staranka :)

@Nusia123 dziekuje , jednak dziewczynka chyba nie realna :)

@...Margotka9022... gratuluje , spokojnej i nudnej ciązy :)
@Bananowiec piękna beta :)

wiecej chyba już nie pamiętam :(

pokrótce co u nas się zmieniło :
w sobote miałam usg genetyczne i dzidzior zdrowiuteńki, gin nie zaleciła pomimo wieku dodatkowych badań :) krwiak jest ale wg dr jakieś resztki tzn malutki i nie ma co się nim przejmować :) no i na 90 % bedzie trzeci ogonek wiec chłopcy zadowoleni ze jednak bedzie braciszek :) a żeby nie było tak pieknie to wczoraj odczytałam wyniki badań i mam niejasne wyniki toksoplazmozy , igg - niejednoznaczne a i img reaktywne :( w czwartek wizyta u gina :( oczywiście wujek google przegrzebany a ja w głowie znów czarne scenariusze :(

pozdrawiam cieplutko

&&&& za straraczki

Dziekuje za wsparcie

Wyjezdzamy jutro po poludniu ale pojedziemy na raty,najpierw do Cioci ,to jest ok 450 km i rano od niej na pogrzeb ,takze nie zmecze sie az tak bardzo.
Bede uwazac na siebie.

@Ewelyn no blagam Cie,tylko bez takich[emoji4]

Wiesz, różnie to może być po poronieniu. Będę miała to na uwadze gdyby sytulacja się powtarzała a ciąży by nie było.

Życzę Ci spokojnej podróży

@Olasec na pewno lada moment bedziesz sie chwalila dwoma kreseczkami[emoji5]
Czuje w kosciach ,ze teraz bedzie wysyp[emoji4]

Obyś miała prorocze przeczucie :):)

Hihi @Frezja_1 medal mowisz [emoji16]my z Roxie bierzemy[emoji3]
Mnie tez owulka bolala [emoji4]
Tutaj wszystko mozna wyrzucic z siebie[emoji5]kazda obawe...

Dziewczyny zmarl moj Dziadek ,najprawdopodobniej w tym tygodniu pogrzeb,mamy prawie 600 km,dobrze ,ze krwiak zniknal to chyba moge jechac [emoji22]

Współczuję Ci bardzo :(

Dziewczyny za niedługo nasz program leci ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Co to za program? :>

Dzień Dobry Wszystkim :)

@Funia90 przedewszystkim gratuluje bijącego serduszka i pozbycia się krwiaka :)
wyrazy współczucia z powodu odejścia dziadka :( mój odszedł w maju, w dzień wizyty u lekarza ,gdy był już pęcherzyk, był dla mnie jak ojciec którego nie miałam, wychował mnie :) na pogrzebie byłam bo nie mogłabym inaczej :(
któraś z dziewczyn polecała zakup detektora - ja również :) mam w domu jeden z tych tańszych i już od kilku dni jestem wstanie odnależć bez problemu serducho malucha :) słuchamy razem z chłopcami :)

@Olasec - dzieki za pamięc :) krwiak dalej jest ale ponoć już nie taki grożny :)jak Michałek , bo o ile dobrze pamiętam chyba miał cos z serduszkiem , tak ? czy pomyliłam osoby ? &&& za owocne staranka :)

@Nusia123 dziekuje , jednak dziewczynka chyba nie realna :)

@...Margotka9022... gratuluje , spokojnej i nudnej ciązy :)
@Bananowiec piękna beta :)

wiecej chyba już nie pamiętam :(

pokrótce co u nas się zmieniło :
w sobote miałam usg genetyczne i dzidzior zdrowiuteńki, gin nie zaleciła pomimo wieku dodatkowych badań :) krwiak jest ale wg dr jakieś resztki tzn malutki i nie ma co się nim przejmować :) no i na 90 % bedzie trzeci ogonek wiec chłopcy zadowoleni ze jednak bedzie braciszek :) a żeby nie było tak pieknie to wczoraj odczytałam wyniki badań i mam niejasne wyniki toksoplazmozy , igg - niejednoznaczne a i img reaktywne :( w czwartek wizyta u gina :( oczywiście wujek google przegrzebany a ja w głowie znów czarne scenariusze :(

pozdrawiam cieplutko

&&&& za straraczki
O toxo sie upewnij ja mialam watpliwe a ogonek? Coz moha szwgierka na 2 prenatalnych miala syna a w 27 tyg na zwyklym wyszla dziewczynka powodzenia :)

reklama
Dziewczyny melduje ze u nas wszystko w porzadku :) bobo ma 4.70 cm wg usg 11t3d :)
1499176743-aaaaaa.jpeg
1499176749-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry