reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 mnie nigdy nie wyszedł pozytywny test owulacyjny. Nawet teraz. A jednak. U nas był seks codziennie 12,13,14 a potem 16 dc. Trzymam kciuki!

@funia przykro mi z powodu dziadka...

Jutro wracam do pracy ale możliwe ze w czwartek dostane juz L4. Lekarka proponuje...

Mnie ruszyły objawy. Mało jem, dużo śpię, sił 0, energii 0, cyce pełniejsze, brzuch pobolewa.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Funia bardzo mi przykro z powodu dziadka. Pewnie i tak pojedziesz, wiec zadbaj tylko prosze o siebie i dzidzie. Co prawda taka smutna uroczystosc nie jest Ci potrzebna,wiadomo nerwy ,stres,ale z drugiej strony nie byc na pogrzebie dziadka,tez bym sobie nie darowala.

Ktoras tu podsunela pomysl aby Funi i Roxie zafundowac medal.Jestem za:D I chyba drugi medal nalezy sie za frekwencje.

Wiecie co,wczoraj troche poszalam z mezem ,co prawda to dopiero 8dc ale w majtach jakos dziwnie mokro,kurcze bede cala zdygana do miesiaczki. Bo najpierw ta homocysteine chce zbic.
Swoja droga fajnie jest moc powiedziec komus,ze ma sie mokro w majtach wiedzac,ze nikt cie nie wysmieje,nie sktytykuje.:yes: Nie ma jak na forum.:D

@Katarina91 czekamy na wieści po wizycie :) mnie też tak wysypało także wiesz...hormony słońce itd
@...Margotka9022... a już Cie miałam wywoływać dzisiaj :) ja bym poszła na wolne mimo wszystko...tak dla dobra dzidzi :) objawy są to dobrze , prawidłowo ;D OOO to mnie zmotywowałaś bo ja mam ciągle jasne kreski nie ciemne a czuje bóle jajników i podbrzusza ;/ działamy od wczoraj dziś 14dc zobaczymy co to będzie
@hona ja juz sie z niczym nie czaje haha wieszkosc juz zna mój charakter :) ja juz sama nie wiem jak u mnie raz mokro raz nie mokro xD dobrze ze Ty wiesz kiedy masz te dni ;) ojeju medale a za co :D @Funia90 patrz co one tu wymyślają :D

Funia, wyrazy współczucia z powodu śmierci dziadka. Uważaj na Siebie i Fasolinkę. To jednak daleka podróż i silne przeżycie jeśli odchodzi ktoś bliski. Może dobrze byłoby skonsultować się z lekarzem prowadzącym i upewnić się czy to nie zaszkodzi, czom?

@roxie123 bo ja robiłam testy owu i szczerze dla mnie prościej było mierzyć tempke no ale ja ma od 18 lat 18 wiec i technologia stara :D
Wy tu nie chrzancie o wieku i libido :p :p :p

@Funia90 a musisz jechać? Kotus ja mimo wszystko bym się nie wybierała :*

@roki_1991 musisz na nowo sie wdrozyc do pracy[emoji4]

@Katarina91 to super,daj znac jutro[emoji4]

Margotka za to ja jem za Ciebie [emoji3]

@hona ale fajnie ,ze masz mokro juz w 8dc heheh [emoji23]
Mam nadzieje ,ze "cos " sie z tego wykluje [emoji7]

Dziewczyny spokojnie,ja sobie poradze,wyloze sie wygodnie w aucie,wlacze masaze i moge jechac[emoji3]
A do samej uroczystosci podejde z rozsadkiem,wiadomo ,ze jest mi smutno i przykro i zal ale nie bede sie stresowac.
Dziadzius mial najprawdopodobniej wylew ,zmarl nagle wiec pociesza mnie fakt ,ze nie cierpial dlugo[emoji17]
Niestety taka kolej rzeczy i czlowiek gdzies w glebi serca wie ,ze osoby ok 80 roku zycia w pewnym momencie nas opuszcza [emoji22]Dziadzius mial 9-cioro dzieciaczkow i udane,szczesliwe zycie ,no moze troche biedne ale to sie nie liczy,do konca robil to co kochal[emoji4]

Dziekuje Wam za wsparcie [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roki_1991 musisz na nowo sie wdrozyc do pracy[emoji4]

@Katarina91 to super,daj znac jutro[emoji4]

Margotka za to ja jem za Ciebie [emoji3]

@hona ale fajnie ,ze masz mokro juz w 8dc heheh [emoji23]
Mam nadzieje ,ze "cos " sie z tego wykluje [emoji7]

Dziewczyny spokojnie,ja sobie poradze,wyloze sie wygodnie w aucie,wlacze masaze i moge jechac[emoji3]
A do samej uroczystosci podejde z rozsadkiem,wiadomo ,ze jest mi smutno i przykro i zal ale nie bede sie stresowac.
Dziadzius mial najprawdopodobniej wylew ,zmarl nagle wiec pociesza mnie fakt ,ze nie cierpial dlugo[emoji17]
Niestety taka kolej rzeczy i czlowiek gdzies w glebi serca wie ,ze osoby ok 80 roku zycia w pewnym momencie nas opuszcza [emoji22]Dziadzius mial 9-cioro dzieciaczkow i udane,szczesliwe zycie ,no moze troche biedne ale to sie nie liczy,do konca robil to co kochal[emoji4]

Dziekuje Wam za wsparcie [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro kochana trzymaj sie i nie stresuj!!! On jest juz w niebie i napewno usmiecha sie stamtad do calej rodziny :):)
Margotka super ze wszystko dobrze :)
Katarina powodzenia na wizycie! :)
Ja mam dzis 10 dzien cyklu ale poklocilam sie wieczorem z M poza tym kaszle gardlo itp on tez czuje ze cykl stracony ehh tak sie nastawialam ze bede w ciazy :(:(
Dobrej nocki

@Funia90 bardzo mi przykro z powodu straty dziadka. Ja to przeżywałam w wigilię w zeszłym roku. Masz teraz wstawiennictwo tam na górze :)

Dziewczyny na temat libido to przed ciążą seks był często i superowy. W ciąży nie było ani raz bo zagrożona była, jak lekarz pozwolił to się baliśmy i potem połóg, okropne zmęczenie i takim sposobem seksu nie było 11 mcy. W zasadzie od kad jest synek to seks jest rzadko. Sama siebie nie poznaję ale to nie to samo co dawniej. Mam nadzieję, że w tej kwestii kiedyś będzie lepiej.

@Olasec to nie tylko u ciebie takie libido. U nas tez bez sexu rok. Dla mnie to nie bylo takie straszne a i M się "przyzwyczail". Teraz natomiast w głównej mierze sex jest "dla niego" żebym "nie grzeszyla grzechem zaniedbania" hahaha generalnie mi się nie chce, czasem mnie M zachęci ale to najczęściej w dni płodne, w pozostałe cóż. . można uznać ze chce tylko skutek mam marny. M się śmieje ze murzyna mi trzeba :D
Jedyne czego mi brakuje to bliskości. Od dwóch lat śpimy w różnych pokojach bo przeokropnie chrapie :p

reklama
Do góry