reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 wyrazy współczucia. Sciskam.Wyjedzcie odpowiednio wcześniej by mozna bylo odpocząć od jazdy, zmienic pozycje itd.
Dziewczyny ja nigdy nie robilam testow owulacyjnych. Kusi mnie by spróbować, moze zamowie z ciazowymi jak mi sie w tym miesiącu nie uda. Tak z ciekawosci. Ja uzywalam dawniej mikroskop owulacyjny.

@Frezja_1 ja pierwszy raz robię... i w sumie nie wiem czy to dobrze ;/ robię o 10 i 20 teraz też o 22 bo mam te dni...ale kreska nie dorównuje testowej i nie wiem :< może ow nie będzie dziś 14dc

@Baslan sama wiesz jak to z tym "swirowaniem" [emoji5]
Ja to w ogole nie czuje zadnego rozciagani ale mam nadzieje,ze to nic zlego[emoji58]
Bardzo chce zeby dzidzi mnie zasmyralo[emoji7]
Najlepiej juz tu i teraz[emoji3]

@roxie123 robisz dobrze[emoji5]aaa tez slyszlam o osobach ktorym no teaty owu nie wykrywaly a ona byla i zachodzily [emoji4]

@mififi04 u mnie juz leci na wspolnej haha zeby nie ominac [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
@Funia90 współczuję z powodu dziadka :( przeżyłam to 4 lata temu i wiem co czujesz :(
A ja dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy od 3 miesięcy. Było ciężko, nogi mi do d wchodzą... Przypuszczam że z tydzień mi zejdzie zanim się przyzwyczaje. Póki co leżę z nogami w górze bo wtedy mniej bolą... No masakra. Ale chociaż dni będą mi szybciej lecieć :p ach to użeranie się z ludźmi. Tęskniłam za tym :p
No i też czekam już na nasze lady :D

reklama
Hej dziewczyny, przepraszam ze mało sie udzielam ale ostatnio czasu brak. Czasami was podczytuje :)

Funia i Margotka gratulacje, super ze wszystko jest u Was Ok:)

Ja jutro wizytuje, miałam iść 12 lipca ale przełożyłam na jutro z uwagi na to, ze 17 lipca mam prenatalne wiec chciałam podejrzeć wczesniej czy z fasolka wszystko Ok:)

U nas praktycznie bez zmian, na twarzy mnie tak wysypało, ze mam cała w małych krostach:(

Mamy jakieś nowe zafasolkowane? :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry