reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nusia badz ciepliwa jeszcze czas kest na dwie kreski
Roxie jak tam sa jakies oznaki nadchodzacej @ ? Ja jutro dostane dzisiaj mialam podwyzszona temperature i slabo sie czuje jeszcze jakies przeziebienie mnoe dopadlo spalam dzisiaj do 10 a zazwyczaj wstaje 7/ 8 jesli mam na popoludniu do pracy.

reklama
@Nusia123 czekamy dalej[emoji5]

@zosiak najlepszy sen to mam ja[emoji38]wstalam o 11.10[emoji849]
Spie tak dlugo bo szybciej mi dzien leci.
Tylko jak mi pozwola wrocic do zycia to nie wiem jak ja bede o 7 wstawala[emoji4]
A jutro na 10.15 mam lekarza i tez jestem ciekawa jak ja wstane[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

kochana Funiu wyspij sie puki jeszcze dzidziusia nie masz bo potem bedzie ciezko ze snem hihi dobrze ze duzo lezysz i spisz.

Zosiu w sumie racja ,tylko szkoda,ze wlasnie na zapas nie da sie wyspac[emoji4]

@MashaFre mozliwe,pewnie cala noc bede sie wiercic[emoji16]
Dobrze ,ze ta wizyta jutro bo co dzien to wiecej leci ze mnie.
Niby ten krwiak mial 3x1,5 cm a kurcze tyle tego leci ,ze to az dziwne.

Oby dzidziol zyl i wykopywal tego krwiaka[emoji4]

Ale serduszko bije to najwazniejsze ;) jaki kolormaja te Twoje plamienia? jesli nie ma zywo czerwonej nie musisz sie przejmowac moze musi to troche potrwac aby krwiak sie wchlonal zreszta jutro speckalista sie wypowie. Ja juz skonczylam sesje wlasciwie to nie wiem jakim cudem ja zdalam przeciez w tym semstrze mialam dwie ciaze lezalam w szpitalu a wszystko nadrobilam zostaly mi jeszcze praktyki ale narazie odpoczywam tzn. chodze do pracy;)

@zosiak plamienia sa koloru brudnobrazowo czasem pod czerwony ale dalej to braz.
Tylko zastanawia mnie to ilez to moze leciec ,momentami jest na prawde duzo.

Super,ze zdalas[emoji5]ogromne gratulacje[emoji8]

U mnie od doby skażenie wody. Zakaz spozywania, mycia. Czujecie? Jutro lekarz, będę się musiała golić i myć w wodzie mineralnej! Nawet naczyń nie myje bo się boje..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@margotka maskara jakas.
Ja w marcu mialam tak ,ze w nocy przed ginem nam wezyk w prysznicu strzelil ale moj M o 6 pojechal do castoramy i naprawil na szczescie.

Do góry