reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny 3 mam kciuki za wizyty :**

@Funia90 dobrze , że śpisz , sen wskazany teraz duzo się dzieje więc wiesz :)
@...Margotka9022... Margotka , masakra z tą wodą ale trzeba sobie radzić ;/
@Nusia123 u mnie @ od wczoraj ;p

Właśnie mnie @ męczy ;/ dzisiaj to nietomna chodze ;/ zrobiłam obiad i rogaliki z marmoladką :D a teraz idę w drzemkę bo już nie mogłam wystać na nogach . Niech się już kończy ;p

Hej.. Chciałam się z wami przywitać :( właśnie dziś dowiedziałam się że moje dziecko na wadę genetyczną :( niestety ale bez szans na normalne życie po porodzie o ile dożyje :( nie wiem czy jest tu ktoś po terminacji ale chciałam się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.. :( bardzo się boję.. jestem załamana, z jednej strony chciałabym jak najszybciej już być po a z drugiej.. To moje dziecko :(

3jgx3e3kcy0oikf6.png

@roxie123 niby tak ale ile mozna spac[emoji4]

@Marika92 ojej bardzo mi przykro...mam lzy w oczach.
Po suwaczku widze ,ze to 17t6d ,no chyba ,ze sie zacial.
Strasznie to smutne.
Na pierwszym usg gentycznym bylo wszystko w porzadku?
Przytulam Cie mocno i jestem z Toba,kazda decyzja jaka podejmiesz bedzie dobra,pamietaj.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 niby tak ale ile mozna spac[emoji4]

@Marika92 ojej bardzo mi przykro...mam lzy w oczach.
Po suwaczku widze ,ze to 17t6d ,no chyba ,ze sie zacial.
Strasznie to smutne.
Na pierwszym usg gentycznym bylo wszystko w porzadku?
Przytulam Cie mocno i jestem z Toba,kazda decyzja jaka podejmiesz bedzie dobra,pamietaj.

Tak to już 17+6 :( jestem załamana... Nie wiem co powinnam zrobić :( usg już pokazało że coś nie tak ale dalej wierzyłam... Zrobiłam biopsje kosmówki i wyszła wada :( wiem że to dziewczynka i tak bardzo nie mogę uwierzyć w to że już niedługo jej nie będzie :( dziś się dowiedziałam... A tyle co zaczęłam ją czuć :( straszne cierpienie

3jgx3e3kcy0oikf6.png

Marika92 przykro mi [emoji20] wiesz co to za wada? Nie wyobrażam sobie przez do musisz teraz przechodzić...

Marika strasznie mi przykro przez co teraz musisz przychodzic:( przytulam Cie mocno. Marika tak jak funia twierdze ze kazda decyzja bedzie dobra. Czy Ty kochana masz jakies dzieci czy to pierwsze?

reklama
@Marika92 nawet sobie nie wyobrażam co przeżywasz :< kiedy wydaje się że juz wszytsko powinno byc dobrze...eh :< tulę mocno :* i popieram dziewczyny ...co zrobisz będzie dobrą decyzją

Do góry