Olasec
Fanka BB :)
Margotka u mojej koleżanki ten sam problem. Może mieszkacie w tej samej miejscowości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okolice Brzeska? Jest oficjalny komunikat że woda jest juz zdatna. Naczynia umyje ale gotować jeszcze będę na mineralnej. Przynajmniej do jutra.Margotka u mojej koleżanki ten sam problem. Może mieszkacie w tej samej miejscowości
Tak to już 17+6 jestem załamana... Nie wiem co powinnam zrobić usg już pokazało że coś nie tak ale dalej wierzyłam... Zrobiłam biopsje kosmówki i wyszła wada wiem że to dziewczynka i tak bardzo nie mogę uwierzyć w to że już niedługo jej nie będzie dziś się dowiedziałam... A tyle co zaczęłam ją czuć straszne cierpienie@roxie123 niby tak ale ile mozna spac[emoji4]
@Marika92 ojej bardzo mi przykro...mam lzy w oczach.
Po suwaczku widze ,ze to 17t6d ,no chyba ,ze sie zacial.
Strasznie to smutne.
Na pierwszym usg gentycznym bylo wszystko w porzadku?
Przytulam Cie mocno i jestem z Toba,kazda decyzja jaka podejmiesz bedzie dobra,pamietaj.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pierwsze niestety nie doczeka przyjścia na świat czuje się taka pusta nic nie mogę już zrobićMarika strasznie mi przykro przez co teraz musisz przychodzic przytulam Cie mocno. Marika tak jak funia twierdze ze kazda decyzja bedzie dobra. Czy Ty kochana masz jakies dzieci czy to pierwsze?