reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny 3 mam kciuki za wizyty :**

@Funia90 dobrze , że śpisz , sen wskazany teraz duzo się dzieje więc wiesz :)
@...Margotka9022... Margotka , masakra z tą wodą ale trzeba sobie radzić ;/
@Nusia123 u mnie @ od wczoraj ;p

Właśnie mnie @ męczy ;/ dzisiaj to nietomna chodze ;/ zrobiłam obiad i rogaliki z marmoladką :D a teraz idę w drzemkę bo już nie mogłam wystać na nogach . Niech się już kończy ;p

Hej.. Chciałam się z wami przywitać :( właśnie dziś dowiedziałam się że moje dziecko na wadę genetyczną :( niestety ale bez szans na normalne życie po porodzie o ile dożyje :( nie wiem czy jest tu ktoś po terminacji ale chciałam się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.. :( bardzo się boję.. jestem załamana, z jednej strony chciałabym jak najszybciej już być po a z drugiej.. To moje dziecko :(

3jgx3e3kcy0oikf6.png

@roxie123 niby tak ale ile mozna spac[emoji4]

@Marika92 ojej bardzo mi przykro...mam lzy w oczach.
Po suwaczku widze ,ze to 17t6d ,no chyba ,ze sie zacial.
Strasznie to smutne.
Na pierwszym usg gentycznym bylo wszystko w porzadku?
Przytulam Cie mocno i jestem z Toba,kazda decyzja jaka podejmiesz bedzie dobra,pamietaj.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 niby tak ale ile mozna spac[emoji4]

@Marika92 ojej bardzo mi przykro...mam lzy w oczach.
Po suwaczku widze ,ze to 17t6d ,no chyba ,ze sie zacial.
Strasznie to smutne.
Na pierwszym usg gentycznym bylo wszystko w porzadku?
Przytulam Cie mocno i jestem z Toba,kazda decyzja jaka podejmiesz bedzie dobra,pamietaj.

Tak to już 17+6 :( jestem załamana... Nie wiem co powinnam zrobić :( usg już pokazało że coś nie tak ale dalej wierzyłam... Zrobiłam biopsje kosmówki i wyszła wada :( wiem że to dziewczynka i tak bardzo nie mogę uwierzyć w to że już niedługo jej nie będzie :( dziś się dowiedziałam... A tyle co zaczęłam ją czuć :( straszne cierpienie

3jgx3e3kcy0oikf6.png

Marika92 przykro mi [emoji20] wiesz co to za wada? Nie wyobrażam sobie przez do musisz teraz przechodzić...

Marika strasznie mi przykro przez co teraz musisz przychodzic:( przytulam Cie mocno. Marika tak jak funia twierdze ze kazda decyzja bedzie dobra. Czy Ty kochana masz jakies dzieci czy to pierwsze?

reklama
@Marika92 nawet sobie nie wyobrażam co przeżywasz :< kiedy wydaje się że juz wszytsko powinno byc dobrze...eh :< tulę mocno :* i popieram dziewczyny ...co zrobisz będzie dobrą decyzją

Do góry