reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Katarina91 badanie usg i badanie krwi musi byc wykonane tego samego dnia i dopiero na podstawie tych dwoch wynikow komputer wylicza statystykę.jednak ja uwazam ze najważniejsze jest usg czyli dobry specjalista.
@ nafoczka ja jestem i mama i staraczka mozesz mnie dopisać.

reklama
Nusiu bede najpierw szczepiona limfocytami meza potem bede hormony brac przez ok 1,5 miesiaca lekarz mi pozwolil sie starac ale i tak mego meza nie ma a dwa zalozylam sobie pol roku co najmniej odpocznek ze wzgledu psychiki rowniez mam wzloty i upadki i nie cxuje sie na silach jeszcze po traumie ktora przeszlam.
Rozumem kochana rob tak jak ci serce podpowiada ja bardzo chce byc w ciazy zwlaszcza ze w sierpniu bedzie data mojego porodu ale mam czasem gorsze dni :(:( mam nadzieje ze jak tylko bedzuesz gotowa zajdziesz od razu :):)

Dziewczyny odpadlam[emoji4]zasnelam na 3 godziny ,jestem nie do zycia.

@Katarina91 cZyli mamy prenatalne w ten sam dzien[emoji4]

My mielismy nie mowic do prenatlnych ale przez lezenie musielismy ze wzgledu na pomoc[emoji4]
@mififi04 jestesmy z Toba[emoji5]

No i nie wiem co jeszcze chcialam napisac[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zosiak, no pewnie, wyprostuj spokojnie sytuację tyle, ile się da. Zwłaszcza jeśli lekarz tak zaleca i szczególnie jeśli Ty masz taką potrzebę. Chociaż wszystkie chcemy mieć dzidziusie to jednak każda z nas jest inna i dla każdej z nas ten właściwy czas jest inny.

Funia, zachowujesz się normalnie jak kobieta w ciąży ☺

reklama
Do góry