reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Podejrzana sprawa z tym cieniem ja mialam takie cos przy ciazy na poczatku nawet nie zauwazylam i od razu wyrzucilam do kosza ja nie zaopatrzam sie w testy nie lubie jak czegos mam duzo i chyba bym zwariowala jakbym tyle zobaczyla testow taka moja zryta psychika nie wiedzialabym ktory wybrac hehe w domu tez mam malo rzeczy staram sue ograniczac w kupowaniu oprocz ostatnich butow:D ja pije te ziolka o sroki ale juz mi sie one znudzily mam wrazenie ze nigdy sie nie skoncza

reklama
Wiem ze jest nas wiecej staraczek i jeszcze kilka co czeka na testowanie. Zapamietalam najlepiej @roxie123 bo jestesmy dokladnie w tym samym dniu cyklu. Za wszystkie testujace trzymam kciuki, za urlopujace trzymam zeby byly owocne urlopy za zaciazone trzymam aby mialy spokojne ciąże i prosze Was o fluidki ciążowe.mam nadzieję z w nowym cyklu sie uda. Buziaczki

co dzisiaj na obiadek mialyscie:) ja dzisiaj zrobilam mielone z mlodymi ziemniakami no i burakami nie lubie ich ale ponoc sa zdrowe. Dzisiaj tez robilam koktajl z truskawek miety i banana oraz kompot z wisni:) a zaraz uciekam do pracy:/

@Frezja_1 Ciekawe jak będzie owulacja teraz ;/ mam nadzieje ze ten wiesiołek pomoże
@Funia90 brać go tak jak pisałaś ? czy tak jak na opakowaniu ;/

@zosiak pewnie trzeba działać :) będziesz gotowa , podreperujesz organizm i pyknie :D
Ja kupuje testy , bo wiem ,że jestem zbyt niecierpliwa...i bym nie wytrzymała xD

Roxie nie wiem czy to tak prosto pojdzie ja mam zawsze pod gorke musialabym bardzo tego niechciec i musialoby mi niezalezec wtedy napewno by pyklo

@roxie123 bralam go tak jak pisalo na opakowaniu ,u mnie 2x2 tabletki,do 12 dc ,niby do owu sie bierze no ale bez monitoringu to skad masz wiedziec kiedy ona jest[emoji4]

@zosiak ja o 11 jadlam sniadanie,gdzie tam obiad[emoji4]
Chociaz nic mi sie nie chce wiec nie wiem co bede jadla.
Ale przez te dwa tyg zrobilam sobie takie zapasy tluszczu ,ze z glodu nie umre na pewno[emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
co dzisiaj na obiadek mialyscie:) ja dzisiaj zrobilam mielone z mlodymi ziemniakami no i burakami nie lubie ich ale ponoc sa zdrowe. Dzisiaj tez robilam koktajl z truskawek miety i banana oraz kompot z wisni:) a zaraz uciekam do pracy:/
Mlode ziemniaczki z koperkiem ziel.cebulka smazona rybka Sola mizeria deser koktajl truskawki+cukier+jigurt naturalny :) pycha

Do góry