reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hona czasem zazdroszcze kobietom nawet 1 dziecka ale przed tymi problemami zakladalismy z mezem ze chcemy 2 wiec jesli czujesz ze potrzebujesz to nie wazne ile masz lat staraj sie. Nie pomoge z metylsmi bo tego nie biore zbadam sobie homocysteine i sie zastanowie nad nimi.

Funia dziekuje bardzo.Kwas foliowy mam,najbardziej mi zalezy na B6 i B12. A czy ta B6 tez jest metylowana? Nie znalazlam takiej informacji.

Zosiak to prawda,czasami tak sobie mysle,ze sa kobiety ktore chcialyby miec choc jedno dziecko. Ale chyba nie jestem zachlanna chcac drugiego? My nie jestesmy najmlodsi,chcialabym,zeby jak nas zabraknie mlody nie byl sam,zeby mial brata czy siostre. Pochodzimy z licznych rodzin, ja mam 3 rodzenstwa, moj M ma 7. Nie ma nic piekniejszego niz posiadanie rodzenstwa,we wszystkie swieta,wesela,ale tez przykre sprawy,pogrzeby ,trzymamy sie razem,razem sie smiejemy razem placzemy.Dzieci to wszystko co po nas zostanie.

Jestem po wizycie u gin.
W piątek najprawdopodobniej histeroskopia.
Badania są ok tylko prolaktyna wysoka  mam brać bromergan dopochwowo  nie będzie skutków ubocznych

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@hona tak wszystkie to są metyle brane razem dają najlepszy efekt :) dużo dziewczyn bierze identyczne :)
@Funia90 też uwielbiam kawe ale nie mam expresu i podobno ta rozpuszczalna to chemia więc przerzuciłam się :)
@mfifi04 dobrze że zrobią Ci badanie , ja tez ostatnio miałam

@mfifi04 szczerze to nie wiem ... mnie uśpili obudziłam się po . Nie boli trochę plamiłam delikatnie i kuło czasami przez pierwsze 2 dni później już spoko . Okres mi się opóźnił po badaniu no i torbiel mi się zrobiła bo nie miałam ov . Ale sam zabieg to nic strasznego odleciałam i tyle :)

Roxie ja myślałam że to bez znieczulenia jest. Normalnie aż się boję

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny takie pytanie z innej polki do zaciazonych i staraczkow jakich kosmetykow uzywacie i jakich srodkow uzywacie przy sprzataniu domu ja zawsze mialam bzika na punkcie czystosci ale chyba ogranicze te kosmetyki do jak najbardziej naturalnych a srodki czystosci do spryskiwacza do szyb i plynu zwyklego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry