reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziś krótki prolog waszej moderatorki: aaaa musze was ogarnąć attachFull811567 zatem…

Zrobiłam dzięki waszej pomocy listę przydatnych rzeczy na wyjazd wakacyjny z dzieckiem. Będę pewnie jeszcze robić podobne akcje więc jeśli, któraś z Was chciałaby dołączyć do grupy MAM to napiszcie mi proszę. A takie listy i inne zostaną wam przesłane.
Obecnie z naszego wątku są:
@witch84, @mamcia2014, @MisiaMonisia, @MashaFre, @Olasec, @OneMoreTime, @gloria6, @Magdalena26,@renia5,@hajmal, @...Margotka9022..., @hona

Będą też akcje dla STARACZEK i tu musicie mi pomóc bo kojarzę was mało:
@roxie1 czuj się wyróżniona :*
Mamusie z brzuszkami wg listy: [URL='https://www.babyboom.pl/forum/temat/ciaza-po-poronieniu-lista-oczekujacych-mam.87620/']Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam[/URL]
nieuzupełniona oczywiście ale dużo mamy teraz małych kropeczek i wiem, że mamy nie chcą zapeszać więc napiszecie mi priv wtedy gdy poczujecie się na silach :)
[USER=168582]@Funia90
@Calineczka24

Oczywiście to działa w obie strony bo jeśli nie chcecie uczestniczyć w moich prywatnych konwersacjach to tez poproszę o wiadomość
Mamusie z brzuszkami wg listy:

Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
Oczywiście to działa w obie strony bo jeśli nie chcecie uczestniczyć w moich prywatnych konwersacjach to tez poproszę o wiadomość

AAAsia :p[/USER]

Załączniki

• upload_2017-6-20_13-27-32.png
    upload_2017-6-20_13-27-32.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 72
reklama
Ja pije jedna dziennie ale taka z ekspresu[emoji4]
I z jednego mielenia a przed pierwsza ciaza pilam 3 z podwojnego mielenia [emoji4]
Takze i tak mega ograniczylam,ale ja rano musze bo inaczej nie zyje.
Poza tym jak patrze na ekspres to juz sie slinie[emoji7]
Inka mi cos nie podchodzi[emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nusiu nie chce czekac bo nie mam jeszcze dziecka:/ najchetniej bym tez sie starala ale przed zajsciem w ciaze mam brac hormony a ja juz sporo przeszlam wiec musze odpoczac w razie czego jakby mi znowu nie poszlo:/

reklama
Hej dziewczynki

Wy wszystkie takie mlode, tylko ja taka stara rura i jeszcze mi sie dziecko marzy :( Czasami to az wstyd mi przed sama soba,ze tak jest.

Moj mlody sie rozchorowal, tak naprawde zaczelo sie od samej goraczki,ktora trwala dwa i pol dnia,poniedzialek rano jak reka odjal,ale po pracy pojechalam do lekarza.Dal antybiotyk,bo gardlo cale czerwone, i te goraczki byly bardzo wysokie,wiec organizm silnie sie przed czyms bronil.Wczoraj wieczorem dostal pierwsza dawke antybiotyku, i po jakies poltrej godzinie snu, puscil mi takiego pawia,ze musialam sprzatac pol mieszkania,bo jeszcze go zlapalam i myslalam,ze go doniose do lazienki. W dodatku oczko cale czerwone,podobniez cos wirusowego z powietrza zlapal,kropelki tak srednio daje zakraplac.

Dziewczyny porazka jakas z tymi witaminami,metylami.Dostalam kwas foliowy,reszta nie przyszla i nie wiem kiedy i czy w ogole dostane.Wiem,ze temat byl tu wiele razy poruszany i wstawialyscie tu co i skad zamawiacie,ale nie mam sil do przegladania wielu stron.Prosba do Was,czy mozecie jeszcze raz dla tej marudy - mnie wstawic to? Dziekuje Wam z gory.

Ciesze sie,ze mamy tu taki wysyp fasolinek.Wszystkim Wam bardzo kibicuje,trzymam zawsze kciuki za wizyty.Staraczkom i tym,ktore beda testowac na dniach zycze dwoch kreseczek.Mam nadzieje,ze jak ta homocysteina spadnie,to wkrotce i ja dolaczne do zacnego grona staraczek ;)

Do góry