reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Katarina91 jest serduszko[emoji5]
Nie widac zadnego krwiaka,powiedzial ,ze do 12-tego tygodnia czesto zdarzaja sie plamienia.
Normalnie poplkalam sie tam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 gratulacje kochana, wspaniala wiadomosc, teraz juz mozesz byc spokojna.
@Katarina91 lekarz mowil zeby sie nie przejmowac takim plamieniem brunatnym, ze tak moze byc po luteinie.
Ja niestety jeszcze 2 tyg niepewnosci :(

@Olciaj niestety spokojna to ja bede jak urodze,albo jak chociaz mine 1 trymestr,dwie poprzednie ciaze dotrwaly do 10 tyg wiec narazie to mnie calkowicie nie uspokaja[emoji4]
Ale musimy byc dzielne i czekac,ja jestem juz tak zahartowana ,ze nawet na ip pojechalam sama[emoji58]

Wiatm sie po powrocie z ip...mialam bardzo duze brazowe plamienie,jechalam jak na sciecie,zrobili usg i jest [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wg usg 6t1d wg om 5t5d
Poplakalam sie tam ze szczescia.
Niewiadomo skad plamienie.

Jak dobrze [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiatm sie po powrocie z ip...mialam bardzo duze brazowe plamienie,jechalam jak na sciecie,zrobili usg i jest [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wg usg 6t1d wg om 5t5d

Gratulacje [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 ojeeej to pieknie !!!❤
Pisze z tel nie lubie :/ moze plamienia po lekach grunt zeby bylo dobrze wypoczywajcie duzo :*

" Bieszczadzkie Anioly pozdrawiaja '' ;*
20170603_183146.jpg

Załączniki

• 20170603_183146.jpg
    20170603_183146.jpg
    259,5 KB · Wyświetleń: 473
Wiatm sie po powrocie z ip...mialam bardzo duze brazowe plamienie,jechalam jak na sciecie,zrobili usg i jest
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

Wg usg 6t1d wg om 5t5d

Ojej kochana jaka wspaniała wiadomość normalnie i mi łezka się zakrecila :) wierzę że teraz wam się uda <3 trzymam za cb bardzo mocno kciuki :) a ja już wiem skąd mi ten 6 tydzień się wziął haha:) bo jak robiłam ostatnio bete w pon to normy pokazywały na 5 tydzień a nawet ponad bo do 750 kończył się 4t (według norm tych w wynikach) i powyżej to już 5 myślicie żeby się tym sugerować czy bardziej om?a ja w pon mialam prawie 1000 myślałam że krew jest bardziej prawdopodobna

reklama
Do góry