reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Olciaj @Katarina91 @Zaaaneta nie martwcie się dziewczyny , czekamy na waszą wizytę i serduszko <3 :)
@Funia90 wczoraj nie bardzo miałam kiedy pisać :D ale jak przeczytałam to w hotelu to krzyknełam do mojego M z radości " aaaa funia ma serduszko !!! " hihi a on " kto , co ma ? " " no funia ma ... serduszko dzidziusia " ... " aaaha pewnie internetowa koleżanka ... a noo to fajnie " :D myślałam że padne :D no cóż nie da się ukryć ,że mam sobie z kim pogadać , jak leci turbo w tv to ja na necie u Was :D

My wróciliśmy , odświeżyłam się i odpoczywam :D było super ,wyluzowałam , będzie co wspominać hehe ;p
Brzuch mnie boli i krzyż więc zrobiłam dla pewności test ow i faktycznie 2 kreseczki także dziś 14dc , książkowo :)
Wykupiłam dziś recepte...i pochrzaniło mi się bo pisałam Wam ,że dostałam leków na 3 miesiące a tu dupa w paczce jest 10zastrzyków nie 30 więc mam na miesiąc . Ale za 3 paczki clexane + 2 dupka + 2 paczki encortonu zapłaciłam 170 zł więc spoko bo jak zobaczyłam że bez refundacji 10zastrzyków 112zł to grubo . Od wtorku zaczynam maraton , oczywiście mam stracha przed pierwszym samodzielnym zastrzykiem ale no pójdzie jakoś :) aha pani farmaceutka kazała trzymać zastrzyki w temp pokojowej nie w lodówce .
A jak u Was weekend ? :)

@nafoczka no nie mogłam się oprzeć takie sliczne były :) jakby się uparł może by znalazł podobieństwo :) tak na szczęście kupiłam :) a staranka tak tak...weekend pracowity :D mam nadzieję ,że okaże się owocny ;)

reklama
@Olciaj @Katarina91 @Zaaaneta nie martwcie się dziewczyny , czekamy na waszą wizytę i serduszko <3 :)
@Funia90 wczoraj nie bardzo miałam kiedy pisać :D ale jak przeczytałam to w hotelu to krzyknełam do mojego M z radości " aaaa funia ma serduszko !!! " hihi a on " kto , co ma ? " " no funia ma ... serduszko dzidziusia " ... " aaaha pewnie internetowa koleżanka ... a noo to fajnie " :D myślałam że padne :D no cóż nie da się ukryć ,że mam sobie z kim pogadać , jak leci turbo w tv to ja na necie u Was :D

My wróciliśmy , odświeżyłam się i odpoczywam :D było super ,wyluzowałam , będzie co wspominać hehe ;p
Brzuch mnie boli i krzyż więc zrobiłam dla pewności test ow i faktycznie 2 kreseczki także dziś 14dc , książkowo :)
Wykupiłam dziś recepte...i pochrzaniło mi się bo pisałam Wam ,że dostałam leków na 3 miesiące a tu dupa w paczce jest 10zastrzyków nie 30 więc mam na miesiąc . Ale za 3 paczki clexane + 2 dupka + 2 paczki encortonu zapłaciłam 170 zł więc spoko bo jak zobaczyłam że bez refundacji 10zastrzyków 112zł to grubo . Od wtorku zaczynam maraton , oczywiście mam stracha przed pierwszym samodzielnym zastrzykiem ale no pójdzie jakoś :) aha pani farmaceutka kazała trzymać zastrzyki w temp pokojowej nie w lodówce .
A jak u Was weekend ? :)

@nafoczka no nie mogłam się oprzeć takie sliczne były :) jakby się uparł może by znalazł podobieństwo :) tak na szczęście kupiłam :) a staranka tak tak...weekend pracowity :D mam nadzieję ,że okaże się owocny ;)
Kiedy będziesz testować? Pewnie koniec miesiąca. Ja 20 jestem w trakcie dni płodnych

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki u mnie niedziela byla dniem spiocha[emoji3]
Wstalam o 8 a potem mialam dwie drzemki w dzien w sumie 4,5 h ,mowie Wam ledwo zywa chodze,dobrze ,ze dzis zaczynam prace kolo poludnia bo bym nie dala rady[emoji4]
@roxie123 to sie musial Mezus zdziwc hehehe [emoji12]
Mam nadzieje,ze Wasz weekend zaowocuje piekna,zdrowa fasolka[emoji5]
Ja trzymam clexane w lodowce bo ostatnio w mieszkaniu mialam 27 stopni,a pisze ,ze do 25 ma byc,wiec jak upaly sie skoncza to wyciagne z lodowy[emoji4]

Dziewczyny co dzis na obiad robicie?dajcie jakas propozycje bo juz nie mam pomyslow[emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 jego już chyba nic nie zdziwi w moim przypadku :D ale muszę przyznać ,że On ostatnio mnie zaskakuje swoimi pomysłami :D
Senność to dobry objaw :) wypoczywaj dużo , bardzo wskazane :) ja w tamtych ciążach to nic nie robiłam tylko spałam , bo mnie łamało samo , nie mogłam funkcjonować normalnie :)
Eh mam nadzieję , na razie nie myśle o tym specjalnie...ale 18go będzie 14dpo ow więc może się coś pokaże o ile się pokaże . Jutro startuję z tymi wszystkimi lekami , ciągle mam stres przed zastrzykiem ;p oglądałam filmik co @nafoczka dodała na forum i to bardzo przydatne instrukcje , przynajmniej wiem gdzie można się wkłuć a gdzie nie . U mnie w domu dość chłodno więc wrzuciłam do szafki .
Ja dzisiaj na obiad robię mięsko w sosiku i ziemniaczki młode :) no i zupka jarzynowa z kalafiorkiem :)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny @Funia90 gratulacje terazmusi juz byc wszystko dobrze.
@roxie123 trzymam kciukasy mocno.
Dzisiaj mam wolne :) dobrze ze nie mam stresow pon ze musze do pracy isc a zaraz robie obiadek ryz z kurczakiem warzywami i sosem slodko kwasnym;)

Ja chyba zrobie schabowego z ziemniaczkami mlodymi dzis[emoji4]mam ochote na konkret i zeby bylo w miare szybko[emoji4]do tego surowka z kapusty pekninskiej,jakas improwizacja[emoji16]

@mififi04 moj M nie lubi makaronow ale ja uwielbiam[emoji7]

@roxie123 nie boj sie zastrzyku[emoji5]sama bedziesz robic?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 sama bede , podobno lepiej ...? ;/ że masz wyczucie kiedy dajesz a nie czekasz kiedy Ci ktoś wkłuje ;D z resztą mój M to już przeżywa ,że się musze kłuć , chyba by nie dał rady takich rzeczy robić ;p biedny igły sie boi chyba xD A jak to jest z tymi testami ow , kiedy przestają pokazywać 2kreski ? bo w sumie pierwszy raz robiłam taki eksperyment i dzisiaj też 2 kreski pokazuje

Do góry