reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Byleby nie brac ot,tak [emoji4]bez potrzeby [emoji4]

@witch84 po jednym poronieniu to w sumie malo kto bada mutacje czy immunologie[emoji4]
Dobrze ,ze tylko raz Cie to spotkalo[emoji4]

Jejku ja juz mojego brzuszka nie chce odstepowac az do stycznia[emoji4]mam nadzieje,ze bedzie w porzadku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@witch84 aha... hm , no cóż muszę zaryzykować ;/ jak mi kazał brać dziewczyny biorą to może przetrwam , grunt żeby ciąża się utrzymała
@Funia90 no pewnie :) bierz to co masz i czekamy na serduszko :)

Na drugim forum jedna z dziewczyn pisała że na tym samym zestawie jest co ja i ma 18sty tydzień więc jest nadzieja , że u mnie może zadziała taki sposób ;/

@roxie123 Wielu dziewczynom dzięki encortonowi udaje się donosić ciążę. Zwykle jest to związane za autoimmunologią. Także skoro lekarz mówi, żeby brać - to widocznie ma takie doświadczenia, że jednak on pomaga. Więc się nie lękaj - tylko mu zaufaj!

@Funia90 @witch84 dzięki za pocieszenie :* już się prawie zdołowałam że mam coś z kosmosu brać ;/
ale no , uwaga nowe wiadomości :D
17976062_1900062846935342_303727744_o.jpg

Załączniki

• 17976062_1900062846935342_303727744_o.jpg
    17976062_1900062846935342_303727744_o.jpg
    139,8 KB · Wyświetleń: 367
@roxie123 Ty wez zadzwon do tego labo i powiedz im co oni sobie wyobrazaja???niech kase oddaja i sie zamkna bo tylko ludzi strasza....
Nigdy wiecej sie tam nie badaj,a juz na pewno nie bhcg[emoji4]

Hej dziewczyny:) ja wlasnie zrobiłam sobie nowe pazury na odstresowanie:) jutro rano jadę zbadac betę. Ogólnie to stwierdzam ze plamienie mam najpewniej od luteiny, bo występuje tylko wtedy gdy wylatują pozostałości. Funia a Ty plamisz jeszcze? U mnie dzisiaj 6t4d wg om, ale ciąża na pewno jest trochę młodsza bo owulacja myśle ze była około 19 dc. Funia a Ty kiedy masz wizytę u lekarza?
Calineczka, Żaneta jak u was??

Dziewczyny trzymam kciuki za czerwcowy wysyp dwóch kresek!!
emoji173.png
emoji173.png

Hej kochana u mnie jakoś pomalutku czas leci, rozkojarzona strasznie chodzę nawet ostatnio na czerwonym świetle przejechalam wyobraźcie sobie:( jakąś lipa się zemna dzieje :( nic mi się nie chce cały czas bym tylko spała albo lezakowala aż mnie to wkurza.
Martwię się trochę swoją beta bi ty masz taką wysoka a u mnie w pon była niecałe 1000 a Według om mam 6t3d w pon lecę na kolejną betę zobaczę co się dzieje. Owulacje miałam raczej na pewno 12maja w 11dc dość wcześnie także beta trochę mała chyba:(

O cprawidlowej ciazy nie swiadczy wielkosc bety Zaneta tylko przyrost najlepiej zrobic bete jedna po drugiej w odstepie 48h wtedy wiesz czy wszystko w porzadku u Ciebie przy wartosci 1000 juz powinien byc widac pecherzyk wiec lec do lekarza sprawdzic powodzenia

reklama
Do góry