agatush
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nijak nr statystyczny choroby widzi tylko lekarz i ZUS a pracodawca nie, widzi natomiast kod którego nie będzie a ty możesz potem/ale nie musisz wyrównać. Jeśli dasz rady pracuj, jeśli nie weź urlop a jeśli i to odpada to zwolnienie bez BKochana a jak ma się później do tego kontrola z ZUS-u ?
Tez pomyślałam o dwóch fasolkaDziewczyny beta 1721 [emoji33][emoji33][emoji33]
Powinno byc około 900-1000, w czwartek było 213 [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Roxie wariat z tej twojej ciotki@hona zbadaj może te mutacje ;/ hm ja czytałam że jesli się bierze metylowane b12 b6 i folian razem to szybki spadek jest , u mnie tak przynajmniej było , u Ciebie może faktycznie krótki czas albo nie wiem ;/
Teraz przed staraniami idę zbadać homocysteine znowu może nawet w tym tyg dla pewności czy badać coś jeszcze co ma wspólnego z krzepnięciem ? chodzi mi o to żeby dostać heparyne bez wymysłów lekarza zeby jeszcze badania jakies robic tylko isc z kompletem czy po prostu homocysteina wystarczy ?
Hona a spróbuj z sakiem z burakaDziewczyny ratunku,odebralam wynik homocysteiny i uwaga:
05 kwiecien 10,47 (3,70 - 13,90)
19 maj 11,57 taka sama norma
O co kuzwa chodzi?Bralam metylowany kwas foliowy,jadlam B complex co prawda nie metylowane,ale myslalam.ze choc troche spadenie , a nie jeszcze wzrosnie,Co mam robic?Nie badalam mutacji.
Ratunku dziewczyny,a my wlasnie podjelismy decyzje ,ze sie staramy
@calineczka sa w internecie kalkulatory bhcg,sprawdz i nie martw sie [emoji5]mysle,ze jest oki ,w ciagu 48 h powinna wzrosnac bodajze min 60% i nie sluchaj uprzejmych kolezanek,bo sie zestresujesz i zaszkodzisz.
Ja robilam bhcg w 26 dc i mialam 45,takze bete mamy podobna.
Ja nie badam przyrostu ,bo mnie akuart to stresuje.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom