reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam sie niedzielnie:)
Calineczka gratulacje!! Trzymam kciuki i życzę nudnej ciąży:)
U mnie dzis wg OM 5t0d, we wtorek wizyta u gina, w czwartek pójdę zbadac przyrost bety, bo niestety tylko wtedy mam możliwość z powodu pracy, ale jeszcze tylko miesiąc i wakacje (pracuje w szkole). Miłego dnia dziewczyny :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochana gratuluje ! :) jak Nas sie nazbieralo ;) ale sie ciesze :)
juuuuuuupi ! <3

Sorki że zapytałam. Ale spotkałam się z tym, że niektóre dziewczyny plamią nawet i po 3tyg. I kiedy powinna według Ciebie przyjść @ ?? I czy będziecie się starać od razu jak lekarz pozwoli??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że powinna przyjść w tym tygodniu. Bardzo się boję starać. Chyba
Musi być coś nie tak ze ta ciąża nie chce się trzymać:-/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@paula.w uwazaj na siebie[emoji4]
Ale spoko ja tez z tych co ciagle sie tna nozami[emoji23]

@Calineczka24 u mnie nie ma objawow,jednynie piersi pelniejsze[emoji5]i troszke senna jestem a tak nic poza tym[emoji4]
Ja mam dzis 4.1 a Ty chyba 4.3 ,dobrze pamietam?

@mififi04 jestem ciekawa co lekarz powie,daj znac prosze[emoji4]

@hona no to bardzo mało kosztuje może ona Ci coś innego znalazła ... MTHFR dobrze zrobić w 2 wariantach tak jak pisze funia ...
@mfifi04 ja tez się boję...ale przy odpowiednim leczeniu mam nadzieję że się uda donosić . A robiłaś badania ? bo przepraszam ale mi to gdzies uciekło
@Calineczka24 wydaje mi się że beta ok , najwyżej sprawdź sobie w następnym tygodniu . A wizyta kiedy ?
@Funia90 właśnie a Ty kiedy pierwsze usg ?:)
@dor_ka napisz nam jak się czujesz , kiedy już ochłoniesz :< :**
@nafoczka haha nooo...bez komentarza , ale wazne ,że jest i nie trzeba było nic na wywołanie :) za to dzisiaj umieram od rana :p
@paula.w o jeju uważaj na siebie , o wypadki nie trudno niestety ;/

@roxie123 nie boj sie staran,one nie gryza,mnie wiekszy strach dopadl jak juz jestem w ciazy[emoji4]
Tak to bylam na wakacjach albo na weselichu ,napilam sie winka i wszystko wydawalo mi sie proste[emoji4]teraz nie moge sie napic ,takze jestem mnie spokojna....Matko wyszlam na rasowa alkoholiczke

Teraz malpa da Ci popalic za kare hehe[emoji4]
Ja ide do lekarza za tydzien,to bedzie 5.1 takze mam nadzieje zobaczyc pecherzyk[emoji5]

@Funia90 no w sumie mnie też nie martwią starania tylko żeby była ow normalnie , wczoraj tak sobie pomyślałam że jakbym była w ciąży to chyba bym wpadła w panike ;p ale moze nie będzie tak źle ... tylko spokój nas ocali :* :D
Oj Ty alkoholiczko jedna no ;p odwyk teraz :D no @ rządzi ... poskładało mnie ;/
Aha to w takim razie czekamy na Twoją wizytę :) będzie śliczny pęcherzyk widoczny na całym monitorze :**

@roxie123 tez mowialm ,ze jak zajde to odrazu zejde na jakis zawal,a poki co zyje[emoji4]
I tak jak piszesz ,tylko spokoj nas uratuje,a kazda ma cos zapisane w kartach[emoji5]

Takze staraczki napijcie sie alkoholu na rozluznienie,bo potem dluuuuga przerwa,a ja np baaardzo uwielbiam winko czerwone wytrawne[emoji4]
Korzystajcie ze wszystkiego z czego sie da,my teraz ani sie nie bzykamy,bo ja w ogole plamilam tak od 23-27dc wiec nie chce ryzykowac,poszlabym na rolki czy rower a tez nie moge.
Ale przykro mi nie jest,byle bylo dobrze[emoji5]

reklama
Do góry