reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jutro idę do gina na 18:40 to powiem co i jak. Roxie kochana 16 kwietnia miałam miesiączkę wiec z om wychodzi 5t1d, a w 29dc test wyszedł biały dopiero 32dc wyszła kreska.
Jestem zaskoczona dziewczyny sama jestem ciekawa co wyjdzie jutro u lekarza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam jutro wizytę 1 po poronieniu o 17.30. U nowego Pana Profesora [emoji33]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 tez tak myslalam ale dziś ginekolog powiedziała ze wypisują na drugi dzień, więc czeka mnie jeszcze nic w szpitalu... ale jakoś dam rade;)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie powiedz mi,czy Ty bralas po jednej tabletce tych witamin?Czytam wlasnie jakis artykul i tam jest napisane,ze powinno sie brac 500-1000 mcg wit B12,kilkaset % zapotrzebowania na wit B6 ,1mg kwasu folioweg i jeszcze powinno sie brac biotyne.Zglupialam juz sama,czemu to wzrasta?O co chodzi?Mam zwiekszyc dawke?Na opakowaniach pisze,aby nie przekraczas dziennej dawiki,czyli jednej tabletki.
Wiem,ze niektore z Was naprawde sie znaja,powiedzcie mi prosze co mam robic,az brzuch mnie z nerwow rozbolal.W dodatku juz sie boje,co bedzie jak zaszlam w ciaze????Przeciez ja na jakis zawal tu zejde.Jestem taka paniakara,ze nie pytajcie. :(

Funia tak,mieszkam w takiej pipiduwie,gdzie sa 4 apteki i w zadnej nie moglam dostac metylowanych.Poprosilam wiec meza,aby zakupil w Wawie,bo tam pracuje.I znalazl tylko kwas foliowy metylowany,reszte czyli Bcomplex pani wcisnela mu twierdzac,ze to tez metylowane,zobaczyla obcokrajowca w dodatku slabo mowiacego po polsku wiec wcisnela,a ze moj maz latwowierny to wzial.Szkoda mi bylo je odstawic,wiec zaczelam brac takie.Wiec,tak tylko kwas foliowy byl metylowany.Teraz doczytalam,ze trzeba brac wszystkie na raz.

Ostatnia edycja:
Tak dziś 24 dc

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Sorki że zapytałam. Ale spotkałam się z tym, że niektóre dziewczyny plamią nawet i po 3tyg. I kiedy powinna według Ciebie przyjść @ ?? I czy będziecie się starać od razu jak lekarz pozwoli??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@hona ja biore raz dziennie folian400mcg solgar , b12 1000mcg takie do ssania firma now , i b6 P-5-P swanson w ciągu 3,5 tygodnia homocysteina spadła mi z 10coś na 4coś wszystkie sa metyle zamawiałam na allegro bo w aptekach mało dostępne . Hm moim zdaniem jak jesteś powiedzmy w ciąży to zamów sobie je no i zrób mutacje bo tak czy siak brać musisz żeby zbić , a jak wyjdzie że nie jesteś to też zamów i zbijaj a staranka przełóż :* bo tak szczerze nie wiem co doradzić , całkiem mozliwe ,że u Ciebie też sa mutacje i może trzeba nawet zastrzyki tego nie wiemy . No nic jakoś to będzie ale zamów sobie te witaminki i pij ten sok z buraka :)

reklama
Dziewczyny co myslicie o tej mojej becie?
1. 107,10
2. 142,91.
Druga beta zrobiona po 24 h
Ostatnia miesiaczke mialam 22 kwietnia

Kolezanka mnie nastraszyla, ze mam niska ta bete i sie boje. :(

Do góry