reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ju trochę na 8 idę do szpitala będę miała lyzeczkowanie. Co powinnam zabrać do szpitala?

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

@Katarina91 Kochana policz tygodnie może jest więcej :) pięknie !!! :) ale też mi się wydaje ,że może podwójne szczęście wróciło do Ciebie :**
@roki_1991 sama nie wiem hehe ale dobrze że jest :D tylko rozkłada mnie na łopatki będzie masakra już czuję ;/
@dor_ka Kochana podstawowe rzeczy , ja miałam chusteczki nawilżane , podpaski , szczoteczka do zebów ręcznik , bielizna , w zależności od szpitala bo czasami dają swoje wdzianko ale zamiast piżamy bardziej polecam koszulę nocną , grzebień , wode i nie wiem co tam jeszcze

Dziewczyny beta 1721 [emoji33][emoji33][emoji33]
Powinno byc około 900-1000, w czwartek było 213 [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie znam się na becie co prawda ale może faktycznie dwa maluszki sobie rosną :) dawaj znać co tam u Ciebie :*

Ju trochę na 8 idę do szpitala będę miała lyzeczkowanie. Co powinnam zabrać do szpitala?

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się kochana ;* dużo sił ci życzę

Jutro idę do gina na 18:40 to powiem co i jak. Roxie kochana 16 kwietnia miałam miesiączkę wiec z om wychodzi 5t1d, a w 29dc test wyszedł biały dopiero 32dc wyszła kreska.
Jestem zaskoczona dziewczyny sama jestem ciekawa co wyjdzie jutro u lekarza

@Katarina91 w każdym razie beta urosła solidnie a to dobry znak :* czekam na wieści :)
@dor_ka wiem jakie to trudne... i może się wydawać że nie dasz rady ale przetrwasz :* teraz jest ciężko ale musisz bo przecież jeszcze wzejdzie słońce :* jesteśmy z Tobą :*

reklama
@roxie123 jejciu w koncu jest[emoji5]ciesze sie baaaardzo[emoji4]

@katarina moze blizniaki[emoji7]czekam na rozwoj[emoji4]ja wizytuje za tydzien we wtorek[emoji4]

@hona hmm dziwne ,ze podskoczyla,pij duzo soku z buraka.
To kupilas metylowany tylko kwas foliowy?

Ja tez badalam czasy,aptt i wszysto w normie a mam 3 mutacje[emoji4]dlatego tez sie troche balam tych lekow czy mi nie zaszkodza.
Ale poki co zyje

@dor_ka tak jak roxie pisze.
Moze jakas ksiazka gdyby im sie cos opoznilo.
Pewnie po zabiegu po jakis 2 h wyjdziesz [emoji4]
Trzymaj sie kochana i czekamy na informacje

Do góry