reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Margotka super wiesci.

Wrocilam od hematologa, p. dr przekierowala mnie dalej do poradni nadkrzepliwosci krwi.
Pytalam o to wyplukiwanie wapna przy braniu clexanu, ona usmiechnela sie i powiedziała mi ze przy takim krotkim braniu leku nic sie nie stanie. Cos w tym moze byc, rozmawialam wczoraj ze znajoma ktora w rodzinie ma zdiagnozowana zakrzepice, jedna z tych osob chorych od lat bierze clexan.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny 19.04 mialam zabieg lyzeczkowania, krwawilam 10 dni do soboty (29.04), a od poniedziałku pojawiły sie jakieś brązowe plamienia i wieksza ilość sluzu. To normalne czy mam sie martwić?

Dziewczyny 19.04 mialam zabieg lyzeczkowania, krwawilam 10 dni do soboty (29.04), a od poniedziałku pojawiły sie jakieś brązowe plamienia i wieksza ilość sluzu. To normalne czy mam sie martwić?
Podejrzewam ze wraz ze śluzem wychodzi jeszcze z Ciebie stara krew. Myślę że nie ma powodów do zmartwień bo takie krwawienie plamienie może trwać 3 tygodnie.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moje Drogie.
Jestem po wizycie u ginekologa.
Wyniki histo pato w porządku. Torbieli nie ma. Jest widoczny płyn wiec owulacja była w tym cyklu, niedawno. Obstawiamy ze niedziela - poniedziałek. Co śmieszne, wg mam drugi pęcherzyk owulacyjny ktory pęknie dziś lub jutro! Dwie owulacje? To dopiero jaja. Endometrium 10 mm. Jak to lekarka powiedziała, macica czeka na nowego lokatora.
@Katarina91 pytałam o luteine. Powiedziała ze jeśli chce to mogę brać. Ona nie widzi takiej potrzeby bo jak mam poronic to i tak poronie. Ale dla mojego spokoju i komfortu przepisze mi receptę. Mogę zrobić progesteron jak chce żeby utwierdzic się w przekonaniu ze jest pod tym względem ok. Pytałam o witaminy. Brać kwas foliowy i omega 3. Zdrowo się odżywiać. Mam przyjść albo za 3 miesiące albo ok 7 tc. No chyba ze nie wytrzymam tyle to około 5tc.

Generalnie same dobre wieści. Wszystkim Wam Kochane takich życzę.

Kochana super wieści [emoji5] to dzialacie coś? Czy czekacie jeszcze?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny musze się przyznać ze podjęłam decyzję żeby zrobić badania w kierunku mutacji genów takie jak @funia. Właśnie jadę do przychodni. Jeśli nic nie wyjdzie to tylko się będę cieszyć ze chociaż ten jeden problem z głowy. Przyjęłam taktykę ze o wszystkim złym juz wole wiedziec wcześniej niż tracić czas.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze z tego bliźniaki będą [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to by było mocno ciekawe i pytanie czy wg możliwe. Ale fakt ze mam większą szansę bo jak nie z tamtej owulacji to z tej okazji ile ten pęcherzyk nie zamieni się w torbiel. W każdym razie teraz nie wiem kiedy dostane okres i kiedy testować.

Do góry