reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oj to by było mocno ciekawe i pytanie czy wg możliwe. Ale fakt ze mam większą szansę bo jak nie z tamtej owulacji to z tej okazji ile ten pęcherzyk nie zamieni się w torbiel. W każdym razie teraz nie wiem kiedy dostane okres i kiedy testować.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki żeby chociaż jedno było [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka jestem jestem :) funia wczasuje :)
U mnie dobrze czekam na wizytę kontrolną dopiero na 2 czerwca :) fizycznie wróciło wszystko do normy :) tylko od wczoraj cos mnie kłuje w prawym boku czasami , wyrostek chyba nie bo jak naciskam to nie boli podejrzewam , ze może jajnik pracuje i daje o sobie znać
Poza tym nic szczególnego , sprzątam sobie w domciu przed malowaniem :) i szoruje podłogi po fugach masakra...

u mnie spokojniej, wróciłam po kontroli szyki w szpitalu nie skraca sie, dwóch moich poprzednich lekarzy chciało mnie w 13/14 tc zszyć a ten obecny twierdzi ze moje 1 poronienie to nie była wina szyjki i mam nadzieje ze ma rację.

Funi tam na pewno ciepło a u nas pada i pada jak w Anglii, dzis pomiędzy deszczami w kaloszach na sile rzuciłam trochę nasion warzyw w ziemie (dosłownie), takiej prowizorki to nigdy nie było. Na dodatek jest zimno i musze codziennie palić w piecu, chciała bym żeby było choć troszkę cieplej

Paula bardzo dobrze te 330 zł to nie jest aż tak duzo ale ma sie choć świadomość od czego zacząć.

Aha jeszcze jedno od razu weź skierowanie do centrum niekrzepliwości krwi, tam na wizytę czeka sie bardzo długo a w sumie tylko oni powinni "leczyć" te mutacje, hematolog nie jest od tego, to jak by trafić do dentysty zamiast do ortodonty.

u mnie spokojniej, wróciłam po kontroli szyki w szpitalu nie skraca sie, dwóch moich poprzednich lekarzy chciało mnie w 13/14 tc zszyć a ten obecny twierdzi ze moje 1 poronienie to nie była wina szyjki i mam nadzieje ze ma rację.

Funi tam na pewno ciepło a u nas pada i pada jak w Anglii, dzis pomiędzy deszczami w kaloszach na sile rzuciłam trochę nasion warzyw w ziemie (dosłownie), takiej prowizorki to nigdy nie było. Na dodatek jest zimno i musze codziennie palić w piecu, chciała bym żeby było choć troszkę cieplej

Paula bardzo dobrze te 330 zł to nie jest aż tak duzo ale ma sie choć świadomość od czego zacząć.

Aha jeszcze jedno od razu weź skierowanie do centrum niekrzepliwości krwi, tam na wizytę czeka sie bardzo długo a w sumie tylko oni powinni "leczyć" te mutacje, hematolog nie jest od tego, to jak by trafić do dentysty zamiast do ortodonty.
Ja dawno nie korzystałam z NFZ, może zacznę się orientować co i jak ale poczekam juz te 2-3 tyg. Nastawiam się ze może jednak jest wszystko ok i to jedno poronienie to był przypadek. Planuje jeszcze zbadać szybko (może jutro) poziom kwasu foliowego bo na te wyniki będę czekać krócej niż te genetyczne a ja już dość długo jestem na foliku i boję się że mogę sobie tylko szkodzić jeśli coś wyjdzie.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mam nietypowe pytanie: czy któraś z Was po wczesnym poronieniu zauważyła wzrost wagi? Zastanawiam się na ile maja na to wpływ hormony i ich rozregulowanie [emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej laski
U mnie wszystko ok.
Teraz niedługo mamy komunie i po woli się szykujemy a że mąż jest chrzestnym to postanowiliśmy kupić rower dla chrzesniaka męża.
No i dziś idziemy wybrać ostatecznie.

A jak u was?jak tam moje bestie ćwiczące;)

Oczywiście witam nowe mamusie Aniołkow i zapalam światełko (*).

Wiem ,że ostatnio kiepsko z moją frekwencja tu na forum mały jest dość absorbujacy i tak nam mijaja dni na zabawach i spacerach Wiktorek zna już literki i cyfry, kolory marki aut i sygnalizacjie świetlną na przejściach jak widzi czerwone mówi stop jak zielone idź a jak jest pomarańczowe dla aut to mówi że trzeba się przygotować :)
I w sumie to myślę że jest bystry ale do nocnika nie chce się przekonać próbuje już chyba wszystkiego teraz na razie schowalam nocnik może za jakiś tydzień spróbuję ponownie no wszystko rozumie ale jak mu majtki zakładam to awantura a jak chce go na gola pupke posadzić to jest histeria po prostu no i już słyszę komentarze, że taki duży a pampucha nosi .

Pokazuje też rogi czasami jak to dziecko w jego wieku a tesciowa już komentuje że taki niegrzeczny przestaje się już babci podobać ale to było do przewidzenia ona taka jest chciałaby żeby siedział w miejscu słuchał jej pod każdym względem i nie okazywał emocji ehhh te teściowe.

No to co troszkę skrobnelam postaram się więcej Was odwiedzać.
Pozdrawiam Was laski i miłego dnia .

Do góry