reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Margotka super wiesci.

Wrocilam od hematologa, p. dr przekierowala mnie dalej do poradni nadkrzepliwosci krwi.
Pytalam o to wyplukiwanie wapna przy braniu clexanu, ona usmiechnela sie i powiedziała mi ze przy takim krotkim braniu leku nic sie nie stanie. Cos w tym moze byc, rozmawialam wczoraj ze znajoma ktora w rodzinie ma zdiagnozowana zakrzepice, jedna z tych osob chorych od lat bierze clexan.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny 19.04 mialam zabieg lyzeczkowania, krwawilam 10 dni do soboty (29.04), a od poniedziałku pojawiły sie jakieś brązowe plamienia i wieksza ilość sluzu. To normalne czy mam sie martwić?

Dziewczyny 19.04 mialam zabieg lyzeczkowania, krwawilam 10 dni do soboty (29.04), a od poniedziałku pojawiły sie jakieś brązowe plamienia i wieksza ilość sluzu. To normalne czy mam sie martwić?
Podejrzewam ze wraz ze śluzem wychodzi jeszcze z Ciebie stara krew. Myślę że nie ma powodów do zmartwień bo takie krwawienie plamienie może trwać 3 tygodnie.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moje Drogie.
Jestem po wizycie u ginekologa.
Wyniki histo pato w porządku. Torbieli nie ma. Jest widoczny płyn wiec owulacja była w tym cyklu, niedawno. Obstawiamy ze niedziela - poniedziałek. Co śmieszne, wg mam drugi pęcherzyk owulacyjny ktory pęknie dziś lub jutro! Dwie owulacje? To dopiero jaja. Endometrium 10 mm. Jak to lekarka powiedziała, macica czeka na nowego lokatora.
@Katarina91 pytałam o luteine. Powiedziała ze jeśli chce to mogę brać. Ona nie widzi takiej potrzeby bo jak mam poronic to i tak poronie. Ale dla mojego spokoju i komfortu przepisze mi receptę. Mogę zrobić progesteron jak chce żeby utwierdzic się w przekonaniu ze jest pod tym względem ok. Pytałam o witaminy. Brać kwas foliowy i omega 3. Zdrowo się odżywiać. Mam przyjść albo za 3 miesiące albo ok 7 tc. No chyba ze nie wytrzymam tyle to około 5tc.

Generalnie same dobre wieści. Wszystkim Wam Kochane takich życzę.

Kochana super wieści [emoji5] to dzialacie coś? Czy czekacie jeszcze?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny musze się przyznać ze podjęłam decyzję żeby zrobić badania w kierunku mutacji genów takie jak @funia. Właśnie jadę do przychodni. Jeśli nic nie wyjdzie to tylko się będę cieszyć ze chociaż ten jeden problem z głowy. Przyjęłam taktykę ze o wszystkim złym juz wole wiedziec wcześniej niż tracić czas.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze z tego bliźniaki będą [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to by było mocno ciekawe i pytanie czy wg możliwe. Ale fakt ze mam większą szansę bo jak nie z tamtej owulacji to z tej okazji ile ten pęcherzyk nie zamieni się w torbiel. W każdym razie teraz nie wiem kiedy dostane okres i kiedy testować.

Do góry