@Roxie ja badalam w 13 dc mialam wtedy sluz plodny wiec potraktowalam to jako faze owulacyjna.
Jak zbadasz to porostu pamietaj w ktorej fazie zeby ocenic wynik[emoji4]
A pierwszy raz badalam w 16 dc po owu (potwierdzonej monitoringiem) i tez wiedzialam jak odczytac wynik.
Mozesz tez zbadac dzis nawet i wtedy wynik odczytasz jako faza folikularna,bo Ty masz chyba 8-9dc?[emoji4]
Ja nie kupilam tych solgraow ,mam ten prenatal uno,te wit b troche mnie wystraszyly z tym,ze tam pisze zeby nie brac w ciazy[emoji20]biore juz 1,5 miesiaca to tez sa metyle.
Ja nie poslucham tego lekarza bo jego zdanie wydaje mi sie bez sensu.
Leczenie ktore chcial mi zaproponowac nie przynosilo skutkow.
No i nie zna sie na mutacji w ogole.
Ale w razie co mam dobra aletwrnatywe,bo on powiedzial ,ze przepisze mi te zastrzyki jak bede chciala,wiec jakby nikt mi nie wypisal to jego wykorzystam[emoji4]
Z tym kwasem tez sie myli ale dobrze,ze ja sie znam(dzieki Wam).
W ogole Wy to jestescie super[emoji4]wszystko wiecie[emoji5]
@witch zawsze wszycy uwazali mnie za okaz zdrowia,nawet ja sama siebie i tutaj masz racje nie ma ludzi zdrowych,sa tylko nie zdiagnozowani heheh[emoji4]
Dobrze ,ze posluchalam dziewczyn i intuicji bo lekarze badania odradzali ,a bez zastrzykow najprawdopodbniej nie mam szans na donoszenie.
A jak tam u Ciebie jak sie czujesz?[emoji4]
@KasiaK89 ja mysle,ze bardzo niski ten progesteron i uwazam ,ze powinnas go zbadac i jak wyjdzie zle to po owu brac luteine lub duphaston.
@Ewelyn ja bym zbdala wit d przed suplementacja bo nadmiar tez jest bardzo szkodliwy.
@agatush powiedz prosze jak radzisz sobie z pieczywkiem?jesz?jesli tak to jakie?
Bylas u dietetyka ustalic diete czy radzisz sobie zupelnie sama?
Ja nie wiem czy ja dam rade tak calkowiecie,calkowiecie wyeliminowac gluten.
Ale zacisne na pewno bardziej pasa[emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom