agatush
Moderatorka
@zaneta mam nadzieje,ze bedzie dobrze[emoji5]a jak u Ciebie?
@Roxie ja mysle,ze twoj lekarz na prawde kuma[emoji4]ale na 100% okaze sie w czwartek,tylko mu nie podpowiadaj na poczatku i zobaczymy co powie[emoji4]
Wiesz nie jest powiedziane ,ze zajde ,ale dowod na to ,ze wylaczylam myslenie o ciazy jest ewidentny...wczesniej jak zaczynala mi sie @(po pierwszym poronieniu) to odrazu wiedzilam kiedy wypada mi data porodu,juz 1 dc ,a teraz wyobrazcie sobie ,ze bylam przekonana,ze owu wypadnie mi po weselu przyjaciolki czyli 13-14 maj,ale wieczorem tak siedze i mysle,dZiwne okres mam miec 20.05 a owu 13-14??? I dopiero sobie uswiadomilam ,ze ta owulke mam na wyjezdzie[emoji3]
Tylko na 100% na weselu sie bede martwic czy napic sie alko czy nie .
No ale co mam zrobic napije sie ,tak na prawde starac sie mozemy miesciami.
@agatush dziekuje z gory,bede wdzieczna za linki[emoji4]
Udam ,ze nie widzialam tych kinderek(moje ulubione)ostatnio zjadalam cala duza paczke hehe na raz[emoji6][emoji15],snickersow i merci bo Ci do tyleczka nakopie,mialas mi napsiac ,ze slodycze sa z glutenem i bym miala spokoj a nie [emoji4][emoji12]a z nabialu tez zeezygnowalas?no ja nie dam rady...jedynie ,ze uzywam od dwoch lat mleka bez laktozy bo wczesniej wiecznie mialam biegunke niewiadomego pochodzenia i w sumie lekarka nie potrafila wyjasnic skad moze byc wiec odstwilam i jest normlnie,ale z maslanki,serow,jogurtu naturalnego nie zrezygnuje nie ma opcji[emoji4]
No chyba zebym musiala dla dzidzi to wiadomo.
Wtedy nawet zjem ten papierowy chleb[emoji4]
@zosiak powiedz mi jak z szczepieniami?robicie?czy bedziecie dzialac wczesniej bez nich?
Jak tam sytuacja z M?poprawilo sie?porozmawialiscie sobie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nabiał możesz jeść, tylko odpadają np. Jogurty że zbozami... Albo serki Ala smakowe.... A na słodycze każdy czasem ma ochotę
Ja kupuję taki chleb http://www.balviten.com/produkt,122,1188-swiezy_chleb_jasny_300g_produkt_bezglutenowy.html
Zamawiam kilka bochenków i mroze ;-) generalnie w tym sklepie się zaopatruje. I z tej samej serii co chleb zamawiam bułki i bagietke [emoji6]
Ostatnia edycja: