reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zbadałam dzis betę po poronieniu zeby sprawdzić czy spadła bo ostatnio było 10, teraz <1,20 wiec jest juz Ok :) zbadałam tez
D-dimery 330
APTT 30 sek. Norma 25-36
Wit b12 542 norma 190-880 (biorę metyle od 2 tyg)
Czekam jeszcze na wynik homocysteiny, kwasu foliowego, toxo IgM, przeciwciał przeciwlozyskowych

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wyrazy współczucia dla nowych dziewczyn. Mam pytanie do tych co po pierwszej @ po łyżeczkowaniu. Dostałam okres prawie równo miesiąc po. Ale krwawię bardzo intensywnie. Przed ciążą miałam 5 dniowe krwawienie, tylko jeden dzień mocne. Teraz 3 dc, a nadal się leje. Też Wam się wasze miesiączki zmieniły?

Wyrazy współczucia dla nowych dziewczyn. Mam pytanie do tych co po pierwszej @ po łyżeczkowaniu. Dostałam okres prawie równo miesiąc po. Ale krwawię bardzo intensywnie. Przed ciążą miałam 5 dniowe krwawienie, tylko jeden dzień mocne. Teraz 3 dc, a nadal się leje. Też Wam się wasze miesiączki zmieniły?
Ja jestem w trakcie i faktycznie moja jest bardziej intensywna niż przed ciążą. 6 dc i nadal krwawie.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Po łyżeczkowaniu dostałam @ równo po miesiącu, 10.11.2016 zabieg i 10.12.2016 @. Zawsze miałam długie i obfite, ale ta w grudniu była baaardzo obfita, mój lekarz mówił że to bardzo dobrze, że wszystko dobrze się oczyszcza. W styczniu i w lutym @ też miałam idealnie, marzec się przesunął ale to pewnie przez wycięcie ósemki i przyjmowanie antybiotyku.

1492779758-aaaaaa.jpeg
Co o tym sądzicie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Pozytyw jak nic [emoji7]

@mififi gratulacje kochana[emoji7]w koncu dziewczyny odczarowujecie forum[emoji5]
Dawno nie bylo nowej brzuchatki[emoji4]
@zanetaa pokazuj swoj tescik[emoji4]

@Bananowiec po pierwszym poronieniu dostalismy swiatelko po pierwszej@[emoji4]teraz jestem na dniach przed druga (po drugim poronieniu) i jeszcze nie wiem czy bedziemy dzialac,choc taki byl plan bo czekam na wyniki[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji3] mam pytanie, skończyły mi się plamienia po poronieniu, które miałam 1,5 tyg temu. Nie miałam zabiegu i mam pytanie czy mogę poseksowac się juz, oczywiście z zabezpieczeniem? Czy to jednak za wcześnie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny [emoji3] mam pytanie, skończyły mi się plamienia po poronieniu, które miałam 1,5 tyg temu. Nie miałam zabiegu i mam pytanie czy mogę poseksowac się juz, oczywiście z zabezpieczeniem? Czy to jednak za wcześnie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężko powiedzieć. Ja pierwszy stosunek miałam 28 dni po zabiegu i po wizycie u lekarza. Ale po samoistnym pewnie mniej szkod jest. Myślę że możecie spróbować ale jak poczujesz ból albo dyskomfort to przerwać.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry