AnetaManiak
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieliśmy czekać 3 miesiące ale moja gin pozwoliła po 2 miesiącach. Dziś jest 22 dc. W nocy miałam plamienia brązowe. Dlatego zrobiłam test@mfifi04 przywracasz wiarę w to co dobre! Powiedz proszę który dzień cyklu u Ciebie? Bo to pierwszy cykl starań po 3 miesiącach od poronienia? Przepraszam ze dopytuje ale tyle tu nas ze może się mieszać...
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze to mocny test na 22 dc. Powtórz dla pewności.Mieliśmy czekać 3 miesiące ale moja gin pozwoliła po 2 miesiącach. Dziś jest 22 dc. W nocy miałam plamienia brązowe. Dlatego zrobiłam test
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie badalam@mfifi04 a Ty badałaś homocysteine przed planowaniem ? czy nie musiałaś ciągle się zastanawiam czy to jest tak bardzo ważne
Jak wyszłam z gabinetu to powiedziałam lekarce ze dwa lata się starałam i nie mam sił dłużej. Tydzień po zabiegu wiedziałam że się nie poddam i chce jak najszybciej.Dziękuję za wsparcie. Wiem, ze mam szczęście, ze mam juz córkę, ale to nie znaczy, ze ta strata boli mniej pewnie musi upłynąć jeszcze duzo czasu zebyn mogła dojsc do siebie psychicznie. Ciagle mam mnóstwo niepewności, ze moze w jakis sposob zawinilam i dlatego to poronienie. Tez mialyscie wrażenie ze nikt was nie rozumie po stracie? Ze nikt, nawet partner nie jest w stanie zrozumieć waszego bólu?
Dziewczyny jak bylo u was, kiedy lekarze pozwolili sie znowu starac o dzidziusia? W glowie mam albo mysli, ze chce juz teraz dziecko, a zaraz potem strach i mysl ze juz chyba nigdy sie nie zdecyduje ;(