reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Roxie mi sie kiedys snilo ,ze byalm w szpitalu w zakrwawionej koszuli(domyslcie sie po czym) i nie wiem czemu ale bylam na oddziale noworodkow i ukradlam jednego!!!
Slychajcie mialam takie wyrzyty ,ze nawet w tej desperacji wczulam sie w to co przezywaja jego rodzice i oddalam[emoji4]
Prosilam tylko zeby mnie do peychiatryka nie zamykali[emoji2]

Ja dzis dziewczynki powoli uciekam bo walsnie wrocialam z budowy,pije kawke i zaczynam ogarniac po wczorajszych urodzinach bo na 19 przychodzi moja psiapsula i ruszamy potem w miasto ,takze odezwe sie jutro jak wylecze kaca[emoji4]
Bedziemy we dwie.
A ponizej wkleje Wam co jej kupilam[emoji4]
1492859588-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zastanawialiście się nad pujsciem do lekarza. Uważam że przy naszych przejściach powinno się iść jak najszybciej. Może lekarz da jeszcze jakieś leki lub cokolwiek stwierdzi. Ja byłam już w dniu @i był pęcherzyk na 4mm. Dostałam dodatkowe zastrzyki i tak co 10 dni chodziłam bo miałam dwóch ginów i 1 trym.
Zwolnienia brać nie musicie a jeśli lekarz będzie kazal to niech wam nie pisze literki B. Dostaniecie 80% ale potem jak juz będzie wiadomo co i jak mozecie dać zaświadczenie i wyrównać do 100%. W każdym razie przy tak ryzykownych ciążach wskazana jest opieka od zaraz :) buziaczki

Dziewczyny zastanawialiście się nad pujsciem do lekarza. Uważam że przy naszych przejściach powinno się iść jak najszybciej. Może lekarz da jeszcze jakieś leki lub cokolwiek stwierdzi. Ja byłam już w dniu @i był pęcherzyk na 4mm. Dostałam dodatkowe zastrzyki i tak co 10 dni chodziłam bo miałam dwóch ginów i 1 trym.
Zwolnienia brać nie musicie a jeśli lekarz będzie kazal to niech wam nie pisze literki B. Dostaniecie 80% ale potem jak juz będzie wiadomo co i jak mozecie dać zaświadczenie i wyrównać do 100%. W każdym razie przy tak ryzykownych ciążach wskazana jest opieka od zaraz :) buziaczki
Jestem tego samego zdania. Chociaż boję się znowu l4. Gdy się nie uda znowu przez to samo przychodzić?[emoji26]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@funia26 to masz koszmary niezłe ;p o jaaacie mega prezent ...kocham bieliznę <3 nie mówiąc o koronkach szaleję za nimi hehe :D udanej zabawy ! i szybkiego wyleczenia kaca :)
@mfifi04 ja wcześniej zrobiłam tyle testów przed @ ,że głowa mała teraz przy nastęonych staraniach obiecałam sobie że zrobię w dniu @ ...wg boję się jak to teraz będzie ...to ,że ten strach w nas siedzi to normalne nigdy nie zniknie

@funia26 to masz koszmary niezłe ;p o jaaacie mega prezent ...kocham bieliznę <3 nie mówiąc o koronkach szaleję za nimi hehe :D udanej zabawy ! i szybkiego wyleczenia kaca :)
@mfifi04 ja wcześniej zrobiłam tyle testów przed @ ,że głowa mała teraz przy nastęonych staraniach obiecałam sobie że zrobię w dniu @ ...wg boję się jak to teraz będzie ...to ,że ten strach w nas siedzi to normalne nigdy nie zniknie
Też miałam robić w dniu @tylko byłam załamana tym plamieniem;/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry