Witaj bardzo mi przykro z powoduTwojej straty. Jest to najgorsza chwilą dla nas. [emoji53] znajdziesz tu wsparcie i odpowiedzi na każde pytanie. Ja jestem 3 miesiące po poronieniu. Od miesiąca zaczęłam starania. Czekam na efekty. Zrób badania i szybkiego powrotu do starań[emoji8]Chciałam się przywitać. Jeszcze w piątek należałam do forum przyszłe mamy grudzień 2017, niestety następnego dnia zaczął się Mój koszmar :-( Była to Moja pierwsza ciąża bardzo upragniona i wyczekiwana 8lat. Według Mojej miesiączki był to około 7tc według USG między 5tc a 6tc. W sobotę zaczęłam krwawić i miałam bóle brzucha, trawiłam do szpitala ale było już za późno, po wszystkich badaniach okazało się, że właśnie poroniłam i organizm się oczyszcza. Jest Mi bardzo ciężko z tym, z dnia na dzień jest coraz gorzej. Jednym tylko próbuję sobie poprawić jakoś humor, że nie odpuszczę i będę walczyć dalej. Ale widząc codziennie jak organizm się oczyszcza, to ból psychiczny jest nie do zniesienia. Mam nadzieję, że jakoś to forum podniesie Mnie na duchu :-)
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom