M2b
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez byłam chora na początku ciąży może to też miało znaczenie???
Zastanawiam się na ile tez moja gin zaniedbala moja sprawę. Miałam na początku infekcje (podobno grzybicza), ale po kilku tygodniach wyniki moczu wskazywały na infekcje bakteryjną. Może leczyła mnie nie na to co powinna?
No i dopiero po kilku moich pytaniach powiedziała mi ze na szyjce mam małą nadzerke... mam wrażenie ze nie o wszystkim mi mówiła... może od początku było coś nie tak?
Mój maluszek zmniejszył się do 3 mm może obejdzie się bez łyżeczkowania... oby... [emoji24]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak zmienię teraz lekarza. Mam już namiary na dwie osoby.@wisna bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Powoli dojdziesz do siebie. Życzę Tobie szybkiego powrotu do starań. @gabrika może zmiana lekarza? Pamiętaj że musisz mieć do niego zaufanie.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Tobie szczerze że jeszcze nigdy nie robiliśmy tego w plenerze [emoji53]
Ja zmieniłam chodzę prywatnie. No jest trochę kasy ale wiem że mogę jej ufać. Widzę wielka różnice między NFZ a prywatnia wizyta.Tak zmienię teraz lekarza. Mam już namiary na dwie osoby.
Mam trochę do siebie pretensje ze chodziłam do lekarza bo miałam za darmo z pakietu Medicover...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
NFZ to z automatu wykluczam!Ja zmieniłam chodzę prywatnie. No jest trochę kasy ale wiem że mogę jej ufać. Widzę wielka różnice między NFZ a prywatnia wizyta.
Aż wstyd się przyznać ale my tak [emoji5]Powiem Tobie szczerze że jeszcze nigdy nie robiliśmy tego w plenerze [emoji53]