reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochana to nie Twoja wina! Zapamiętaj!
Ja np miałam wyniki super morfologia jak nigdy tarczyca też super na poziomie 1.0 tsh. Tylko progesteron miałam 13 w 7 tyg i lekarz niestety mi powiedział że jest ok. Nie ma co myśleć o winie. Ja też grzebalam pierwszy tydzień wyciągnęłam wszystkie badania przeglądałam szukałam. Jednak nie mam gwarancji że gdybym suplementowala luteinę to by było inaczej...
Tak to się wykończyć można...
Trzymaj się kochana [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem... ale tak ciężko się z tym pogodzić :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki przykro mi z powodu straty Waszych skarbow przytulam Was i zycze duzo sily napewno sie do Was jeszcze szczescie usmiechnie.
@hona lekarz ma racje z tymi miesiacami wtedy tez najwieksza jest umieralnosc jesli chodzi o statystyki niestety jest to okres w ktorym jestesmy oslabieni. W sumie ja nawet nie chcialam starac sie w tym okresie tak wyszlo chidz luty i marzec zawsze byl dla mnie pechowy i dla mojej rodziny. Narazie musze sobie przerwe zrobic w mysleniu na jakis czas mnie nie bedzie;( dziewczynki a Wy wychodzcie jak najwiecej na slonce bo to pozytywnie wplywa na organizm:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czy to ma znaczenie?Nie wiem,nie jestem lekarzem,ale czesto slyszalam takie stwierdzenia od lekarzy.Polozna,ktora odprowadzala mnie na sale i widziala jak rycze,tez o tym powiedziala.Ale jak powiedzialam,nie znam sie.
Mfifi,Gabrika dlatego wlasnie lekarz powiedzial,ze starania najlepiej zaczac,jak juz na dworku jest fajnie cieplutko i swieci slonce,no i sezon grypowy zakonczony.
Wydaje mi sie,ze cos w tym jest.

Wiem... ale tak ciężko się z tym pogodzić :(

Gabrika daj sobie czas. Fizycznie łatwiej dojść do siebie, psychicznie to może trwać długo... ja jakoś zaczynam sobie radzić. Godzić się z tym. Nigdy tego nie zapomnę. Mój Aniołek jest w niebie a przy sobie noszę coś co mi o nim przypomina...
1491074719-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam na luteine, wyniki morfologii książkowe a i tak mnie to nie uchronilo przed tragedią.

Właśnie o to chodzi. Ja zachorowałam dopiero po poronieniu. Gardło mnie boli. Tak to było ok wszystko. No tylko ten progesteron. Też tam z tyłu głowy będzie siedzieć ten progesteron. Na pewno będę wyłudzac na następną ciaze ale czasu nie cofne...

Gabrika daj sobie czas. Fizycznie łatwiej dojść do siebie, psychicznie to może trwać długo... ja jakoś zaczynam sobie radzić. Godzić się z tym. Nigdy tego nie zapomnę. Mój Aniołek jest w niebie a przy sobie noszę coś co mi o nim przypomina...
1491074719-aaaaaa.jpeg

Śliczny aniołek [emoji5]

1491074719-aaaaaa.jpeg

Piękny aniołek, może i ja takiego sobie sprawie...

reklama
Czy to ma znaczenie?Nie wiem,nie jestem lekarzem,ale czesto slyszalam takie stwierdzenia od lekarzy.Polozna,ktora odprowadzala mnie na sale i widziala jak rycze,tez o tym powiedziala.Ale jak powiedzialam,nie znam sie.
Mfifi,Gabrika dlatego wlasnie lekarz powiedzial,ze starania najlepiej zaczac,jak juz na dworku jest fajnie cieplutko i swieci slonce,no i sezon grypowy zakonczony.
Wydaje mi sie,ze cos w tym jest.
Miejmy nadzieję że piękna pogoda będzie mam służyć;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry