Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tam gdzie będzie wam wygodnie [emoji6] las może nie bo za dużo kleszczy [emoji6]
Jeszcze nie wiem gdzie wygodnie właśnie na myśl mi las przyszedłTam gdzie będzie wam wygodnie [emoji6] las może nie bo za dużo kleszczy [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Balsan, nasiadowki są dobre.... Są też dobre maści np. Lidoposterin, ale nie wiem czy można je w ciąży.... Wiem jak cierpisz... Ja zawsze miałam z tym problem, ale 2 lata temu miałam już tak duże ze po prostu lekarz mnie skierował pod nóż... I nie mam już tego problemu...@hona dziś mam 12t6d, z usg ostatnio dzidziuś był starszy o 2 dni. Za endokrynologa powinnaś od nas lanie dostać! Ja teraz do chodzę co miesiąc, chociaż wyniki mam super i cały czas utrzymuje dawkę euthyroxu 100. Czuję się już dobrze, czasem jeszcze jakieś mdłości się pojawią tylko. No i bardziej płaczliwa jestem
@wisna tak mi przykro, kojarzę Cię z październikòwek. Dużo siły i walcz!
@gloria6 super, babcia się postarała Oby pogoda się utrzymała, bo jak ciepło na dworze, to zawsze przyjemniej Co do rodzin z jednym dzieckiem, to zgadzam się w 100%, że są dyskryminowane.
@MisiaMonisia zdrówka dla Nikosia
Dziewczyny mam problem, bolący problem... Hemoroid mi wyszedł, macie jakieś sposoby, żeby się tego dziadostwa pozbyć?
Raz czy dwa miałam zaparcia, a tak to idzie ok. Byłam w aptece i dostałam jakaś maść. Niby wiem, że to normalne, ale i tak mnie to przeraża@Baslan mi gin przepisala czopki żeby "gładziej szlo" a zaparcia masz? Bo to normalne w ciąży