reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@hona dziś mam 12t6d, z usg ostatnio dzidziuś był starszy o 2 dni. Za endokrynologa powinnaś od nas lanie dostać! Ja teraz do chodzę co miesiąc, chociaż wyniki mam super i cały czas utrzymuje dawkę euthyroxu 100. Czuję się już dobrze, czasem jeszcze jakieś mdłości się pojawią tylko. No i bardziej płaczliwa jestem ;)
@wisna tak mi przykro, kojarzę Cię z październikòwek. Dużo siły i walcz!
@gloria6 super, babcia się postarała :) Oby pogoda się utrzymała, bo jak ciepło na dworze, to zawsze przyjemniej ;) Co do rodzin z jednym dzieckiem, to zgadzam się w 100%, że są dyskryminowane.
@MisiaMonisia zdrówka dla Nikosia :)

Dziewczyny mam problem, bolący problem... Hemoroid mi wyszedł, macie jakieś sposoby, żeby się tego dziadostwa pozbyć?
Balsan, nasiadowki są dobre.... Są też dobre maści np. Lidoposterin, ale nie wiem czy można je w ciąży.... Wiem jak cierpisz... Ja zawsze miałam z tym problem, ale 2 lata temu miałam już tak duże ze po prostu lekarz mnie skierował pod nóż... I nie mam już tego problemu...

@agatush Ty zdazylas na czas,moja przyjaciolka "popekala" dwa tygodnie przed wlasnym weselem i miala operacje.
Na szczescie w miare doszla do siebie i mogla sie pobujac w rytm muzyczki[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry