MisiaMonisia
Fanka BB :)
Załamana....ja co prawda nie brałam nic na zatrzymanie laktacji.....ale jak bolały mnie piersi to po prostu odciagalam mleko ręcznie do odczucia ulgi (nie wiecej)....musiałam bo inaczej zaraz robiły mi się "guzki".
W poniedziałek leć do lekarza.
Gloria 300 zl za sukienkę? Strasznie dużo. Ja za ubranko do chrztu dla Nikosia placilam 120 zl.....miał białą koszulę, muszke, granatowe spodnie sztruksowe, bialo-granatowy sweterek i granatowy kaszkiet.
Buciki dostał od mojej cioci. Dokupilam jeszcze tylko białe body.
Ubranko miał na sobie tylko tego jednego dnia, nie było okazji żeby jeszcze kiedyś założyć.
Teraz wisi w garderobie i......czeka na drugie dzieciątko chyba ze będzie dziewczynka to się kupi sukienkę
W poniedziałek leć do lekarza.
Gloria 300 zl za sukienkę? Strasznie dużo. Ja za ubranko do chrztu dla Nikosia placilam 120 zl.....miał białą koszulę, muszke, granatowe spodnie sztruksowe, bialo-granatowy sweterek i granatowy kaszkiet.
Buciki dostał od mojej cioci. Dokupilam jeszcze tylko białe body.
Ubranko miał na sobie tylko tego jednego dnia, nie było okazji żeby jeszcze kiedyś założyć.
Teraz wisi w garderobie i......czeka na drugie dzieciątko chyba ze będzie dziewczynka to się kupi sukienkę