roxie123
Fanka BB :)
tydzień mam 8, od wczoraj ani plamień ani różowego śluzu nie było. Wczoraj śluz był różowy przeźroczysty nie różowy matowy, było go odrobinę. Dziś już ładny mleczny. Przy ostatnim poronieniu miałam różowy jak balsam gęsty. Przeraziłam sie trochę ale co ma byc to nie zmienię.
@roxie123 jak sie trzymasz ?
To może faktycznie tylko coś tam jeszcze się oczyściło nie ma krwi to nie ma co zachodzić w głowę
A ja...hm tak sobie :/ byłam dzisiaj na usg kontrolnym wszystko ładnie uf na szczeście nie trzeba zabiegu mam przyjść za miesiąc nie wiem po co , beta już zerowa a jutro jade na badania , które kazał mi zrobić inny lekarz ...pociągnie trochę za portfel bo jedne ok 450zł a mam ich 5 ale trzeba to trzeba mam nadzieje ze coś po nich będzie wiadomo ale nie nastawiam się . Chodzę tylko po tych doktorach a tam tyle kobiet z brzusiami na wylocie i żal mi ...taką trochę zazdrość mam że czemu ja nie mogę doczekać takiej chwili :/ no i ten czas ...wszystko się dłuży teraz czekać na @ później kolejna wizyta ...nie wiem którego lekarza sie trzymać więc chodzę do 2 ;/ i to tak ...ciężko