reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Baslan widac widać :)

Funia nie nie ja juz trojeczki nue dam rady tzn moja piczka by nie dała :)

Kwiatuszku najlepiej się rozbudza skrobiac w stopy ale najlepiej to nzachować zdrowy rozsądek. W nocy nigdy nie budziłam ;) a wagi nie sprawdzam jakoś strasznie / obecnie wcale

Nafoczka to chyba ,ze tak[emoji23]
Agatush jak sie czujesz ?jak tam mdlosci?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia u mnie chyba wczoraj było apogeum.... Myślałam że zejde przy kiblu :-p ale przeżyłam i dzisiaj odpukac jest dużo lepiej. Mdli mnie ale nie wymiotowalam dzisiaj na szczęście (odpukac) dalej żyje na kilku wybranych produktach i odliczam dni do wizyty. A jak u Ciebie? Jak plamienie?
Baslan widac widać :)

Funia nie nie ja juz trojeczki nue dam rady tzn moja piczka by nie dała :)

Kwiatuszku najlepiej się rozbudza skrobiac w stopy ale najlepiej to nzachować zdrowy rozsądek. W nocy nigdy nie budziłam ;) a wagi nie sprawdzam jakoś strasznie / obecnie wcale
Nafoczka Twój tekst rozłożył mnie na łopatki [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush tez to przezywalam,za to teraz jem wszystko,nic mi nie smierdzi,zero objawow[emoji4]
Plamie ciagle,raz ciemnobrazowo,raz jasnobrazowo
Ehh masakra,pocieszam sie ,ze nie jedna tak miala,ale starsznie sie boje[emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush mnie moja gin mowila ze im gorsze mdlosci tym silniejsza ciaza czym oczywiscie mnie tylko zestresowala bo ja zwymiotowalam raz jeden i to w 30 tc...ale jesli to prawda to mysl o tym z glowa w kibelku :)))
Jutro Marcysia pierwszy raz dostanie marcheweczke, ciekawa jestem jak jej posmakuje :)

reklama
Agatush z Olkiem rzygałam do 14 tc, ze Stasiem do 16, ale ze Stasiem tak bardzo, że się odwodniłam i na kroplówach leżałam w szpitalu, później brałam leki przeciwwymiotne, niewskazane w ciąży. Gin mówił, że odwodnienie jest groźniejsze dla dziecka, niż te tabletki. Mimo to ja się oczywiście stresowałam aż do samego porodu ;-)

BASLAN WSPANIALE !!!!! Kciuki zaciśnięte &&&&&&

Gloria jeśli mogę coś wrzucić od siebie, to lepiej o tej porze roku dawać słoiczki. Chyba, że masz swoje warzywa przechowywane w kopcu albo mrożone.

Funia plamiłam z Olkiem. Leżałam w szpitalu w związku z tym. Dali mi luteinę, duphaston i kazali leżeć. Najprawdopodobniej to było krwawienie implantacyjne, które wylatywało po trochu z opóźnieniem. Będzie dobrze ;-) &&&&&

Do góry