reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Baslan widac widać :)

Funia nie nie ja juz trojeczki nue dam rady tzn moja piczka by nie dała :)

Kwiatuszku najlepiej się rozbudza skrobiac w stopy ale najlepiej to nzachować zdrowy rozsądek. W nocy nigdy nie budziłam ;) a wagi nie sprawdzam jakoś strasznie / obecnie wcale

Nafoczka to chyba ,ze tak[emoji23]
Agatush jak sie czujesz ?jak tam mdlosci?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia u mnie chyba wczoraj było apogeum.... Myślałam że zejde przy kiblu :-p ale przeżyłam i dzisiaj odpukac jest dużo lepiej. Mdli mnie ale nie wymiotowalam dzisiaj na szczęście (odpukac) dalej żyje na kilku wybranych produktach i odliczam dni do wizyty. A jak u Ciebie? Jak plamienie?
Baslan widac widać :)

Funia nie nie ja juz trojeczki nue dam rady tzn moja piczka by nie dała :)

Kwiatuszku najlepiej się rozbudza skrobiac w stopy ale najlepiej to nzachować zdrowy rozsądek. W nocy nigdy nie budziłam ;) a wagi nie sprawdzam jakoś strasznie / obecnie wcale
Nafoczka Twój tekst rozłożył mnie na łopatki [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush tez to przezywalam,za to teraz jem wszystko,nic mi nie smierdzi,zero objawow[emoji4]
Plamie ciagle,raz ciemnobrazowo,raz jasnobrazowo
Ehh masakra,pocieszam sie ,ze nie jedna tak miala,ale starsznie sie boje[emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush mnie moja gin mowila ze im gorsze mdlosci tym silniejsza ciaza czym oczywiscie mnie tylko zestresowala bo ja zwymiotowalam raz jeden i to w 30 tc...ale jesli to prawda to mysl o tym z glowa w kibelku :)))
Jutro Marcysia pierwszy raz dostanie marcheweczke, ciekawa jestem jak jej posmakuje :)

reklama
Agatush z Olkiem rzygałam do 14 tc, ze Stasiem do 16, ale ze Stasiem tak bardzo, że się odwodniłam i na kroplówach leżałam w szpitalu, później brałam leki przeciwwymiotne, niewskazane w ciąży. Gin mówił, że odwodnienie jest groźniejsze dla dziecka, niż te tabletki. Mimo to ja się oczywiście stresowałam aż do samego porodu ;-)

BASLAN WSPANIALE !!!!! Kciuki zaciśnięte &&&&&&

Gloria jeśli mogę coś wrzucić od siebie, to lepiej o tej porze roku dawać słoiczki. Chyba, że masz swoje warzywa przechowywane w kopcu albo mrożone.

Funia plamiłam z Olkiem. Leżałam w szpitalu w związku z tym. Dali mi luteinę, duphaston i kazali leżeć. Najprawdopodobniej to było krwawienie implantacyjne, które wylatywało po trochu z opóźnieniem. Będzie dobrze ;-) &&&&&

Do góry