reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gloria Ty mnie nawet nie strasz [emoji15]
W tamtej ciazy mialam wszystkie objawy a teraz zero,nawet piersi nie bola ,ale mysle ,ze nie ma co wariowac,kazda ciaza jest inna[emoji4]
Alza mam nadzieje ,ze to jest to,ja tez mialam te plamienia juz w 24 dc wiwc u mnie ewidentnie ten progesteron jest slaby ,mimo ,ze luteine bralam od 16dc ,powiedzialam to ginowi ,ale skwitowal,ze duphatson x3 powinien to zabkokowac i nie wiadomo co to[emoji20]
Czas,czas ,czas tylko to mi zostalo[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1485679355-aaaaaa.jpeg

Dzisiejszy też o czułości 25 [emoji1]
Już oba brzuszki zajete i Kwiatuszka i Angel, bo hajmal też się udało [emoji5]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Baslan widac widać :)

Funia nie nie ja juz trojeczki nue dam rady tzn moja piczka by nie dała :)

Kwiatuszku najlepiej się rozbudza skrobiac w stopy ale najlepiej to nzachować zdrowy rozsądek. W nocy nigdy nie budziłam ;) a wagi nie sprawdzam jakoś strasznie / obecnie wcale
Wiesz ja go obsesyjnie nie waze. Po prostu byla polozna we srode i w piatek. I wazyla na kazdej wizycie. O nie przybral przez te dwa dni.
Martwi mnie jeszcze jego odparzenie. Myjemy pupcie woda z mydlem wietrzymy smarujemy. Jest troszke lepiej ale za kazdym razem jest kupa. A strzela ja jak spimy albo jak cos robie i nie slysze. A nie bede dziecku co min w portki zagladac.
A dla dziewczyn. Moj synek ma na imie Adam Dominik :) bo chyba sie nie chwalilam.
Kazdej zycze takiego cudu!
Brzuszki juz przejete? To prosze o nie dbac :p bo po byle kim nie przejete :p :D

Agatush z Olkiem rzygałam do 14 tc, ze Stasiem do 16, ale ze Stasiem tak bardzo, że się odwodniłam i na kroplówach leżałam w szpitalu, później brałam leki przeciwwymiotne, niewskazane w ciąży. Gin mówił, że odwodnienie jest groźniejsze dla dziecka, niż te tabletki. Mimo to ja się oczywiście stresowałam aż do samego porodu ;-)

BASLAN WSPANIALE !!!!! Kciuki zaciśnięte &&&&&&

Gloria jeśli mogę coś wrzucić od siebie, to lepiej o tej porze roku dawać słoiczki. Chyba, że masz swoje warzywa przechowywane w kopcu albo mrożone.

Funia plamiłam z Olkiem. Leżałam w szpitalu w związku z tym. Dali mi luteinę, duphaston i kazali leżeć. Najprawdopodobniej to było krwawienie implantacyjne, które wylatywało po trochu z opóźnieniem. Będzie dobrze ;-) &&&&&

Agatush mnie moja gin mowila ze im gorsze mdlosci tym silniejsza ciaza czym oczywiscie mnie tylko zestresowala bo ja zwymiotowalam raz jeden i to w 30 tc...ale jesli to prawda to mysl o tym z glowa w kibelku :)))
Jutro Marcysia pierwszy raz dostanie marcheweczke, ciekawa jestem jak jej posmakuje :)
Mam nadzieję że Wasze słowa się sprawdza. Ja narazie po piątkowym apogeum wczoraj nie wymiotowalam, ale mdli mnie cały czas :-/ ja w 2 ciąży też wymiotowalam, ale jak wiecie niestety szybko ja straciłam :-( teraz jestem nastawiona na to że mogę leżeć przy toalecie byleby Maluch był zdrowy :-) zobaczymy do usg jeszcze 1,5 tygodnia :-(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Baslan doczytałam że ty sika dałaś i dwie kreski ujrzalas nie no bombowo gratuluję :)

Dziolchy pobieżnie zerknelam ale obiecuję poprawę; )

U nas dobrze wszystko młody zagada mnie chyba na śmierć tak nadaje.
Uczy się siusiu na nocnik smogi w Polsce to siedzimy w domu wiem , że późno zaczęłam z tym nocnikiem bo młody to już duży chłopiec, ale lepiej późno niż wcale i jak na razie zasikuje mi mieszkanie ale 3 razy zrobił na nocnik jupi :).
Nie myślałam, że siki tyle radochy dają.

U mnie od świąt waga oscyluje w granicach normy 60 61 i tak się trzyma ostatnio jestem w plecy bo mam @ i nie ćwiczę na razie jutro dam sobie popalić. Trzymam kciuki za Was wszystkie ćwiczące jestem z wami dupki do góry i jedziemy. A latem się wymienimy fotkami.

Baslan czytam z doskoku ale widzę dwie kreseczki u Ciebie [emoji4] cudownie!! Cieszę się bardzo! Jedne brzuszki się rozwiązują inne zawiązują i niech to się tak kula do przodu [emoji6] gratuluje i trzymam kciuki niech wszystko będzie tak jak być powinno!

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Funia ja w obu ciazach nie miałam żadnych objawów ciazowych ;) Nie wiem co to rzyganko, co to bolace piersi itp :)
Ja tam się cieszyłam ze nie musiałam wisieć z głową w kibelku ;)

Baslan sliczniusie te kreseczki :)
Dbaj o siebie i Fasolkę :*

Dziewczyny.....spóźnia mi się @ już 3 dni. Zabezpieczamy się więc ciąża jest niemożliwa (choć 100% pewności nigdy nie ma)....robiłam dziś test ciążowy dla sprawdzenia no i jedna kreska....uff.....tylko co w takim razie się dzieje? :/
Poczekam kilka dni jeszcze.....jak się nie pojawi to odwiedzę moja gin.

reklama
Baslan gratulacje !! ❤

MisiaMonisia poczekaj jeszcze cierpliwie, zaczęłaś prace to i stres się pojawił, zostawiasz Nikosia bez mamy, zawsze to jakieś przeżycie dla Ciebie wiec spokojnie poczekaj :) tak mi sie wydaje ...

Do góry