reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gloria Ty mnie nawet nie strasz [emoji15]
W tamtej ciazy mialam wszystkie objawy a teraz zero,nawet piersi nie bola ,ale mysle ,ze nie ma co wariowac,kazda ciaza jest inna[emoji4]
Alza mam nadzieje ,ze to jest to,ja tez mialam te plamienia juz w 24 dc wiwc u mnie ewidentnie ten progesteron jest slaby ,mimo ,ze luteine bralam od 16dc ,powiedzialam to ginowi ,ale skwitowal,ze duphatson x3 powinien to zabkokowac i nie wiadomo co to[emoji20]
Czas,czas ,czas tylko to mi zostalo[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1485679355-aaaaaa.jpeg

Dzisiejszy też o czułości 25 [emoji1]
Już oba brzuszki zajete i Kwiatuszka i Angel, bo hajmal też się udało [emoji5]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Baslan widac widać :)

Funia nie nie ja juz trojeczki nue dam rady tzn moja piczka by nie dała :)

Kwiatuszku najlepiej się rozbudza skrobiac w stopy ale najlepiej to nzachować zdrowy rozsądek. W nocy nigdy nie budziłam ;) a wagi nie sprawdzam jakoś strasznie / obecnie wcale
Wiesz ja go obsesyjnie nie waze. Po prostu byla polozna we srode i w piatek. I wazyla na kazdej wizycie. O nie przybral przez te dwa dni.
Martwi mnie jeszcze jego odparzenie. Myjemy pupcie woda z mydlem wietrzymy smarujemy. Jest troszke lepiej ale za kazdym razem jest kupa. A strzela ja jak spimy albo jak cos robie i nie slysze. A nie bede dziecku co min w portki zagladac.
A dla dziewczyn. Moj synek ma na imie Adam Dominik :) bo chyba sie nie chwalilam.
Kazdej zycze takiego cudu!
Brzuszki juz przejete? To prosze o nie dbac :p bo po byle kim nie przejete :p :D

Agatush z Olkiem rzygałam do 14 tc, ze Stasiem do 16, ale ze Stasiem tak bardzo, że się odwodniłam i na kroplówach leżałam w szpitalu, później brałam leki przeciwwymiotne, niewskazane w ciąży. Gin mówił, że odwodnienie jest groźniejsze dla dziecka, niż te tabletki. Mimo to ja się oczywiście stresowałam aż do samego porodu ;-)

BASLAN WSPANIALE !!!!! Kciuki zaciśnięte &&&&&&

Gloria jeśli mogę coś wrzucić od siebie, to lepiej o tej porze roku dawać słoiczki. Chyba, że masz swoje warzywa przechowywane w kopcu albo mrożone.

Funia plamiłam z Olkiem. Leżałam w szpitalu w związku z tym. Dali mi luteinę, duphaston i kazali leżeć. Najprawdopodobniej to było krwawienie implantacyjne, które wylatywało po trochu z opóźnieniem. Będzie dobrze ;-) &&&&&

Agatush mnie moja gin mowila ze im gorsze mdlosci tym silniejsza ciaza czym oczywiscie mnie tylko zestresowala bo ja zwymiotowalam raz jeden i to w 30 tc...ale jesli to prawda to mysl o tym z glowa w kibelku :)))
Jutro Marcysia pierwszy raz dostanie marcheweczke, ciekawa jestem jak jej posmakuje :)
Mam nadzieję że Wasze słowa się sprawdza. Ja narazie po piątkowym apogeum wczoraj nie wymiotowalam, ale mdli mnie cały czas :-/ ja w 2 ciąży też wymiotowalam, ale jak wiecie niestety szybko ja straciłam :-( teraz jestem nastawiona na to że mogę leżeć przy toalecie byleby Maluch był zdrowy :-) zobaczymy do usg jeszcze 1,5 tygodnia :-(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Baslan doczytałam że ty sika dałaś i dwie kreski ujrzalas nie no bombowo gratuluję :)

Dziolchy pobieżnie zerknelam ale obiecuję poprawę; )

U nas dobrze wszystko młody zagada mnie chyba na śmierć tak nadaje.
Uczy się siusiu na nocnik smogi w Polsce to siedzimy w domu wiem , że późno zaczęłam z tym nocnikiem bo młody to już duży chłopiec, ale lepiej późno niż wcale i jak na razie zasikuje mi mieszkanie ale 3 razy zrobił na nocnik jupi :).
Nie myślałam, że siki tyle radochy dają.

U mnie od świąt waga oscyluje w granicach normy 60 61 i tak się trzyma ostatnio jestem w plecy bo mam @ i nie ćwiczę na razie jutro dam sobie popalić. Trzymam kciuki za Was wszystkie ćwiczące jestem z wami dupki do góry i jedziemy. A latem się wymienimy fotkami.

Baslan czytam z doskoku ale widzę dwie kreseczki u Ciebie [emoji4] cudownie!! Cieszę się bardzo! Jedne brzuszki się rozwiązują inne zawiązują i niech to się tak kula do przodu [emoji6] gratuluje i trzymam kciuki niech wszystko będzie tak jak być powinno!

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Funia ja w obu ciazach nie miałam żadnych objawów ciazowych ;) Nie wiem co to rzyganko, co to bolace piersi itp :)
Ja tam się cieszyłam ze nie musiałam wisieć z głową w kibelku ;)

Baslan sliczniusie te kreseczki :)
Dbaj o siebie i Fasolkę :*

Dziewczyny.....spóźnia mi się @ już 3 dni. Zabezpieczamy się więc ciąża jest niemożliwa (choć 100% pewności nigdy nie ma)....robiłam dziś test ciążowy dla sprawdzenia no i jedna kreska....uff.....tylko co w takim razie się dzieje? :/
Poczekam kilka dni jeszcze.....jak się nie pojawi to odwiedzę moja gin.

reklama
Baslan gratulacje !! ❤

MisiaMonisia poczekaj jeszcze cierpliwie, zaczęłaś prace to i stres się pojawił, zostawiasz Nikosia bez mamy, zawsze to jakieś przeżycie dla Ciebie wiec spokojnie poczekaj :) tak mi sie wydaje ...

Do góry