reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziekuje dziewczyny za gratulacje z calego serca :* Nafoczka dziekuje za dodanie zdjecia.
Kochane cc mialam wczesniej bo w 37tc bo maly byl owiniety pepowina, mialam skurcze co 4 min i wysokie cisnienie. Wiec dr stwierdzil ze.nie ma.na co czekac.
Ogarnia mnie n panika ze.on taki malutki. Przez dwa dni nie przybral na wadze wiec wiecie. Szaleje... kupkę robi po każdym karmieniu. Wiec polozna mowi ze to normalne i wazne że nie ubywa. Ale znowu nabawilismy sie odparzenia. Wiec dzielnie walczymy.
Pytanie do Magdaleny. Kochana jak Ci mala przybierala na wadze? Chetnie jadla? Bo moj to leń. Musze go wybudzac na jedzenie zeby przybieral na wadze.

reklama
Kwiatuszku u nas była tragedia z jedzeniem przez pierwszy miesiąc. Jakbym Ali nie budziła to by wcale nie jadła, czasem jej dobudzić na jedzenie nie mogliśmy. Do tego strasznie mi się krztusiła przy jedzeniu, jak sobie przypomnę to aż mnie ciarki przechodzą. Ala od początku była na mm, podali jej w szpitalu bo miała niski cukier a ja jeszcze nie miałam pokarmu, więc przybierała. Dostawała z butli więc widziałam ile je. Pamiętam, że pediatra nie kazała mi się denerwować bo twierdziła, że taki maluszek musi się "rozjeść" i tak się stało. Jak Ala miała 2 miesiące to pierwszy raz usłyszeliśmy ryk z głodu :p

1485599248-aaaaaa.jpeg

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Baslan Ze zdjęcia czasem trudno wywnioskować, ale faktycznie coś tam może być! Także trzymam kciuki! I chyba można gratulować - to chyba wiadomo kto przejął brzuszek Angel lub Kwiatuszka :p Już tylko jeden do przejęcia został - więc wiecie co robić :p

Dziewczyny - podziwiam Was za myślenie o trzecim dziecku. Ja przy drugim powiedziałam sobie, że dość, bo nie ogarniam :p

Kwiatuszek Moja córka urodziła się malutka (37t1d z wagą 2660g) i też pomału przybierała na wadze. I tylko by spała. I to że ją budziłam na jedzenie co 3h, to chyba był mój największy błąd. Bo i dziecko się denerwowało i ja. A jak pozwoliłam się w końcu wyspać po jej myśli, to i jeść zaczęła normalnie. Nie chcę namawiać Cię do takiego postępowania (bo może nie tu u Ciebie leży problem), ale może spróbuj dać jej chwilę dłużej pospać?

reklama
Do góry