Witch, Magdalena ja szczepiłam 5w1 przed ukończeniem 1rż i niestety musiałam płacić za pneumokoki i rotawirusy
może zależy od przychodni, województwa, czy jeszcze czegoś innego
Tak czy inaczej super, że nie będziesz musiała płacić, bo to dużo wychodzi
agatush, witaj
ja jestem mamą 3 aniołków a 4 aniołek/diabełek śpi właśnie w łóżeczku za ścianą
Pewnie nie raz już to słyszałaś i nie raz usłyszysz, ale TAKA JEST PRAWDA, trzeba jakoś wyluzować (znaleźć swój sposób na odpuszczenie - nie na każdego to samo działa), bo czasami stres blokuje "zaciążenie"
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
A Kaję coś łapie/łapało.... w nocy z soboty na niedzielę już była marudna bardziej niż zwykle, popłakując od czasu do czasu. Całą niedzielę lało się jej z nosa, miała zaczerwienione i łzawiące lewe oczko i stan podgorączkowy max. 38,1. Zeszłej nocy musiałam z nią spać, bo nie mogłam od niej odejść. Co wyciągnęłam moje palce z jej dłoni, budziła się i płakała. I tak całą noc....
A dzisiaj prawie nic - czasem kichnęła, czasem coś z noska kapnęło... Zobaczymy jutro.
Taka ze mnie obeznana matka, że nie wiedziałam o bilansie po ukończeniu 9 m-ca
koleżanka mnie zapytała jak było a ja
lekko zaskoczona. Chyba jutro pójdę, chociaż zaraz rok skończy
a i tak muszę iść po receptę na mleko.
Aha, nie pisałam Wam. Od jakiegoś czasu daję Kajuli bułeczkę z masłem prawdziwym. W zeszłą środę byłam z nią u alergolog i powiedziałam o tym. Zaleciła kupić mleko w normalnym sklepie, choć też jeszcze HA i spróbować dosypywać małe ilości do jej mleka i obserwować. Być może przeszła jej alergia na mleko.....
oby
Na mleku najlepiej to sprawdzić. Póki co była brzydka pogoda teraz młoda zakatarzona, więc nigdzie dalej nie wychodziłam. Ale za niedługo pewnie jej podam i zobaczymy... W każdym razie to, że je masło i nic się nie dzieje, daje nadzieję