reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hona Już jest jutro :p

Podziwiam Was za takie duże maluchy! Moje przy Waszych to kruszynki: 2660g (38tc) i 2490 (35/36tc). Ale przy sn miałam bóle krzyżowe... A na nie niestety chyba znieczulenie nie działa. I szczerze mówiąc bóle parte przy krzyżowych to był pikuś ;-) Chociaż może nie jestem dobrym przykładem bólu przy partych, bo przy trzecim młody wyskoczył (przy czym przy pierwszym nie zorientowałam się, że to już i w pierwszej chwili nie wiedziałam, co robić).

reklama
Alza moje gratulacje!!! Niech Staś rośnie pięknie i zdrowo:) Rzeczywiście poszło ekspresowo, zazdroszczę znieczulenia, u mnie nie dają - mój synuś ma już prawie 5 miesięcy a ja dalej nie wiem jak to zrobiłam, jakim cudem dałam radę:-D

U nas mały szpital - wszyscy chorzy, Igo też, na razie ma tylko katarek i kicha jak najęty oby się bardziej nie rozwinęło. Mąż ledwo żywy, córa smarka i kaszle a mi wczoraj coś przeskoczyło w krzyżu i z ledwością się poruszam i ogarniam dzieci.

Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny, nie mam czasu za bardzo pisać ale podczytuję i trzymam kciuki za każdą z was&&&

Hej
Bylam w przychodni,Pani powiedziala,ze na markery nowotworowe czeka sie troche dluzej,i dzis powinny byc.Zobaczymy,siedze jak na szpilkach.

No wiec news.Nie szukalam pracy,ale praca znalazla mnie,dostalam oferte i od poniedzialku zaczynam.Bede pracowac w firmie szyjacej odziez sportowa,szyja dla odbiorcow z Polski ale maja rowniez odbiorcow zagranicznych.A poniewaz mowie troche po angielsku,to bede siedziala,odbierala maile z zamowieniami,odpisywala,przeprowadzala rozmowy z klientami itd.taka praca biurowa.Wzieli oczywiscie pod uwage to,ze mam dziecko i musze je odtransportowac do przedszkola,bede pracowac od 8:30 do 14:30 ,pensja tez ok,wiec jestema happppppy.Jeszcze tylko niech te wyniki wyjda ok,i mam wrazenie,ze rozpocznie sie jakis nowy rozdzial w moim zyciu.

Hona, to świetne wieści! Gdzie się taką pracę znajduje? Moja sąsiadka też potrzebuje, ma dwójkę dzieciaków które musi odtransportować na linii żłobek-przedszkole i potem przytransportować z powrotem do domu, więc cały czas nie może niczego znaleźć bo godzinowo jej się nie udaje ustawić :(

Hona to super! :-D Wreszcie widzę uśmiech na Twojej twarzy :-)

My po pierwszej nocy. Stasio zasnął o 21, o 1:30 obudził się na jedzenie i spał słodko do 7 :-D Po przebojach z Olkiem sprawdzałam, czy Stasio oddycha, bo nie mogłam uwierzyć, że dziecko może być tak spokojne ;-) Oczywiście się nie wyspałam, bo dziecko sąsiadki ciągle ryczało... Ale mam widoki na spokojne noce w domu ;-)

U mnie w szpitalu też nie dają znieczulenia :(
Ale dałam radę bez ;)

Witch tez wiem co to sa bóle krzyżowe :/ P.S. Lactulosum działa :) ufff.....po porannym podaniu...wieczorem były "wielkie" efekty ;) az Góra pampersa wychodziły :p

Magdalena jak tam??? &&&&

Hona gratuluję pracy :) Super!

My jesteśmy po wizycie u kardiologa. Ubytek w serduszku nadal jest :( I jeszcze wyszła jakąś "fala zwrotna przez zastawke trojdzielna + ".
Pani Dr dała nam aż rok na zrosniecie się.....jeśli się nie zarosnie to będziemy myśleć co dalej.

Dziewczyny dziękuję wam wszystkim bardzo za wsparcie i kciuki. Niestety oxy mi przełożyli na jutro bo dwie dziewczyny same zaczęły rodzić i jest obłożenie na porodowce. Balonik zrobił swoje i mam rozwarcie za 4 cm. Czekam do jutra.

Magdalena super ze balonik zrobił rozwarcie. U mnie niestety nie zrobił....wywołał skurcze które zanikly po wyjęciu balonika.
Może jutro po oxy coś ruszy......&&&&& ogromne. I czekamy na wieści.

reklama
Do góry