reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hona Już jest jutro :p

Podziwiam Was za takie duże maluchy! Moje przy Waszych to kruszynki: 2660g (38tc) i 2490 (35/36tc). Ale przy sn miałam bóle krzyżowe... A na nie niestety chyba znieczulenie nie działa. I szczerze mówiąc bóle parte przy krzyżowych to był pikuś ;-) Chociaż może nie jestem dobrym przykładem bólu przy partych, bo przy trzecim młody wyskoczył (przy czym przy pierwszym nie zorientowałam się, że to już i w pierwszej chwili nie wiedziałam, co robić).

reklama
Alza moje gratulacje!!! Niech Staś rośnie pięknie i zdrowo:) Rzeczywiście poszło ekspresowo, zazdroszczę znieczulenia, u mnie nie dają - mój synuś ma już prawie 5 miesięcy a ja dalej nie wiem jak to zrobiłam, jakim cudem dałam radę:-D

U nas mały szpital - wszyscy chorzy, Igo też, na razie ma tylko katarek i kicha jak najęty oby się bardziej nie rozwinęło. Mąż ledwo żywy, córa smarka i kaszle a mi wczoraj coś przeskoczyło w krzyżu i z ledwością się poruszam i ogarniam dzieci.

Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny, nie mam czasu za bardzo pisać ale podczytuję i trzymam kciuki za każdą z was&&&

Hej
Bylam w przychodni,Pani powiedziala,ze na markery nowotworowe czeka sie troche dluzej,i dzis powinny byc.Zobaczymy,siedze jak na szpilkach.

No wiec news.Nie szukalam pracy,ale praca znalazla mnie,dostalam oferte i od poniedzialku zaczynam.Bede pracowac w firmie szyjacej odziez sportowa,szyja dla odbiorcow z Polski ale maja rowniez odbiorcow zagranicznych.A poniewaz mowie troche po angielsku,to bede siedziala,odbierala maile z zamowieniami,odpisywala,przeprowadzala rozmowy z klientami itd.taka praca biurowa.Wzieli oczywiscie pod uwage to,ze mam dziecko i musze je odtransportowac do przedszkola,bede pracowac od 8:30 do 14:30 ,pensja tez ok,wiec jestema happppppy.Jeszcze tylko niech te wyniki wyjda ok,i mam wrazenie,ze rozpocznie sie jakis nowy rozdzial w moim zyciu.

Hona, to świetne wieści! Gdzie się taką pracę znajduje? Moja sąsiadka też potrzebuje, ma dwójkę dzieciaków które musi odtransportować na linii żłobek-przedszkole i potem przytransportować z powrotem do domu, więc cały czas nie może niczego znaleźć bo godzinowo jej się nie udaje ustawić :(

Hona to super! :-D Wreszcie widzę uśmiech na Twojej twarzy :-)

My po pierwszej nocy. Stasio zasnął o 21, o 1:30 obudził się na jedzenie i spał słodko do 7 :-D Po przebojach z Olkiem sprawdzałam, czy Stasio oddycha, bo nie mogłam uwierzyć, że dziecko może być tak spokojne ;-) Oczywiście się nie wyspałam, bo dziecko sąsiadki ciągle ryczało... Ale mam widoki na spokojne noce w domu ;-)

U mnie w szpitalu też nie dają znieczulenia :(
Ale dałam radę bez ;)

Witch tez wiem co to sa bóle krzyżowe :/ P.S. Lactulosum działa :) ufff.....po porannym podaniu...wieczorem były "wielkie" efekty ;) az Góra pampersa wychodziły :p

Magdalena jak tam??? &&&&

Hona gratuluję pracy :) Super!

My jesteśmy po wizycie u kardiologa. Ubytek w serduszku nadal jest :( I jeszcze wyszła jakąś "fala zwrotna przez zastawke trojdzielna + ".
Pani Dr dała nam aż rok na zrosniecie się.....jeśli się nie zarosnie to będziemy myśleć co dalej.

Dziewczyny dziękuję wam wszystkim bardzo za wsparcie i kciuki. Niestety oxy mi przełożyli na jutro bo dwie dziewczyny same zaczęły rodzić i jest obłożenie na porodowce. Balonik zrobił swoje i mam rozwarcie za 4 cm. Czekam do jutra.

Magdalena super ze balonik zrobił rozwarcie. U mnie niestety nie zrobił....wywołał skurcze które zanikly po wyjęciu balonika.
Może jutro po oxy coś ruszy......&&&&& ogromne. I czekamy na wieści.

reklama
Do góry