reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

O rany, graty na środku... brrr... wiem coś o tym, mam zaliczonych aż 7 przeprowadzek ze wszystkimi gratami i to się zawsze kończy życiem na kartonach najpierw w mieszkanie, z którego się człowiek wyprowadza a potem w mieszkaniu, do którego się wprowadza. Jak byłam w liceum, chyba pół roku po przeprowadzce spałam na polowym łóżku a szafę miałam z kartonu. Kiedyś być może (mam nadzieję) czeka mnie jeszcze jedna przeprowadzka, tym razem z dwójką dzieci. No, ale zobaczymy, jak to będzie.

Alza, ja na pewno pytałam, ale nie mogę sobie przypomnieć: ile teraz ma Olek?

reklama
Kat Olek skończy za 3 tygodnie 2 lata :-) Taki to już duży chłop :-D

Właśnie wróciłam ze spaceru. Zrobiłam 5 km w 45 min. 1/3 trasy przeszłam w 15 min, takie tempo miałam :-) Aż mnie wzięły skurcze. Najpierw nie liczyłam, bo stwierdziłam, że to na pewno fałszywy alarm, ale były całkiem co chwilę. Patrzę na zegarek- co 2-3 minuty. Już miałam dzwonić po męża, ale stwierdziłam, że już dojdę do domu. No i w ten oto sposób na ostatniej prostej wszystko się uspokoiło i wysiaduję dalej swoje jajo. Chyba w podskokach polecę na tą oxy.

Dziewczynki w tym tyg bede przegladac ciuchy po Marcysi, te 50-56 juz sa za male, czy ktoras z Was by chciala zebym Wam wyslala? Madzia, Angel,nie pamietam kto jeszcze oczekuje dziewczynki? Jak cos to piszcie na priv adres :)
Nie pisalam bo mam sajgon w domu, pies po operacji mial biegunke cala noc wiec nie dawalam rady sie opiekowac nim i mala jednoczesnie i maz sie musial zwolnic wczesniej z pracy, dzis juz troche lepiej. Poszlam z mala na spacer to cala powrotna droge mi wyla i musialam ja niesc, okazalo sie ze zrobila kupe po pas, normalnie cyrk na kolkach...
Alza to widze ze probujesz wszystkiego by malego zachecic do wyjscia, tak jak ja 3 tyg temu :) ale ja tam jestem zadowolona ze skonczylo sie na cc.
Jutro trzymam kciuki za Ciebie i Magde :)
Buziaki dla wszystkich.

Gloria ze spacerami zawsze tak będzie ;-) Z czasem Mała będzie robiła kupy nie tak często i w znanych Tobie porach, to i spacer bez przewijania się uda :-)
Pies moich rodziców też miał biegunkę po operacji. Okazało się, że weterynarz podał sterydy, mimo, że moja mama zaznaczyła, że pies ma po tym dramat jelitowy. Weterynarz był mądrzejszy... Erka prawie zdechła...

Magdalena Ty jutro rano zgłaszasz się do szpitala?

Gloria dzięki :)
Alza tak jutro o 8 mam być na IP, ale torbę spakowałam jak na zwykły pobyt. W dodatkowej mam wszystko dla małej i rzeczy do porodu tj. podkłady itd. Jak się zacznie lub będą wywoływać to P mi zdąży dowieźć :p

Dziewczynki, Alza, Magdalena trzymam kciuki za łagodne przyjście na świat Waszych dzieciaczków.

Alza, Staś mógłby się wreszcie zdecydować, po kim on taki uparciuch?:-p

Gloria, super, że Marcysia tak rośnie. Wrzuć ciotkom jeszcze jakąś fotkę Królewny.

Mój pies to ma biegunkę jak się zestresuje. Taki urok owczarków :confused2:

O, no to będzie niewielka różnica między chłopakami, nieźle się wyrabiałaś :)
Dziewczyny, ja też trzymam kciuki, niech już dzieciaczki przychodzą na świat raz dwa i w miarę bezboleśnie!

Kat a na co było czekać? ;-) Polecieliśmy za ciosem :-)

Asia uparty po obojgu rodzicach ;-)
Też mam owczarka, ale to taka dupa wołowa, że nawet nie wie, co to stres.

Magdalena to trzymam kciuki &&&& Ja na oxy idę dopiero we wtorek. Jutro jedziemy na ktg.

Gloria istne cudeńko! :-D

reklama
Do góry