Witam witam witam I jeszcze raz witam wszystkie stare jak I nowe kolezanki :-):-) niestty nie.nadarze nadrobic postow od sierpnia bylo by to chyba wrecz niemozliweWow ale super, że tyle nowych mamusiek będzie :-) gratuluję każdej kreseczek :-)
Też mnie martwi długa nieobecność Renaty. Ale faktycznie miała jakieś problemy rodzinne i może to przez to.
Dzisiaj byliśmy na kontroli u kardiologa :-) Michałkowi dziurka w serduszku się całkowicie zarosła i Pani dr powiedziała, że już nie musimy do niej przychodzić :-) hurra :-) tako bardzo się cieszę, że przynajmniej to mamy z głowy :-) a i Misio troszkę schudł bo waży 11,100 i mierzy 78 cm :-)
Eh pogoda się chrzani. Pomyśleć, że w zeszłym tygodniu Misiu się kąpał w basenie i chodził w krótkim rękawku a dziś w czapce i grubej bluzie.
Z radości, że Misia serduszko się naprawiło na weekend jedziemy do Bukowiny :-)
Kochane dziekuje.ze o mnie nie zapominacie I ja o was tez nie zapomnialam tylko mialam problemy ktore calkowicie.odizolowaly mnie.od forum ... trudno mi o tym pisac I.mysle ze.to rozumiecie .... u nas wszystko ok maly rosnie.jak.na drozdzach brzuszek tez juz pokazny I falujacy :-) widze ze przybylo duzo nowych staraczek po poronieniu [*] dla waszych aniolkow I &&&&&& za kolejne.starania na pewno bedzie.dobrze kochane.nam.sie.udalo to I wam.sie.uda ... :-) jak sie przyszle mamusie czuja ? Te najblizsze ??? Angelstw ?alza ? Gloria chyba juz.urodzila? Kurcze pogubilam sie juz w tym za duza przerwa :-) przepraszam