reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ovli, a masz taką możliwość? Może tu by coś pomógł np.cykl monitorowany i luteina od owulacji? A może jakieś badania zlecą. Co za okropny kraj.

Olga, przykro mi :( ale może jeszcze jest jakaś szansa?

Ja pozwolę sobie na odważne zdjęcie topless. Tak wygląda ta zmiana (nie ma nalotu żadnego, trochę sudocrem jeszczr widać. W jednym miejscu aż jakby ranka się zrobiła. To dokładnie na łączeniu piersi z resztą mnie.

Pewnie jest jakaś opcja dla mnie!! Tylko lekarza mądrego trzeba znaleźć .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kath ja tez mialam takie cos w pierwszych miesiacach ciazy, robily mi sie malutkie krostki ktore swedzialy i je rozdrapywalam i tez zostawala taka wlasnie czerwona linia. Uznalam je za potowki i zaczelam podsypywac puder pod piersi i po kilku razach przeszlo. Aczkolwiek nie wiadomo czy ty masz to samo.

Jak na moje oko, to nie półpasiec, bo jest czerwona linia a nie wielopostaciowe pęcherzyki. Stawiałabym na grzyba jednak. Może też jakieś zmiany na skórze w wyniku zmian hormonalnych? Nie zaszkodzi, jak się przejdziesz do lekarza. Albo lepiej zamówisz wizytę domową, bo lepiej, żebyś nie wstawała.

No właśnie o tym pomyślałam, że cholercia pójście do lekarza akurat teraz to trochę pechowo. Matulu, skąd nagle grzyb? Nigdy w życiu nie miałam. Też tak pomyślałam, że raczej to nie półpasiec.

Kamila witaj, bardzo mi przykro. Zostań z nami.

Oliw bardzo mi przykro, może uda Ci się tam znaleźć polskiego lekarza, który by poprowadził kolejną ciążę?

Kathrienne ja też mam poduszkę dla ciężarnych tą największą w kształcie litery C, śpi i leży się z nią super, polecam :) Kat mi się coś podobnego zrobiło pomiędzy piersiami, bo jak śpię na lewym boku, a teraz jestem przeziębiona to strasznie się pocę i to chyba od tego. Posmarowałam maścią łagodzącą himalaya bo tylko taką miałam i zniknęło :)

Gloria ale uparciuszek z Marcysi, zobaczymy czy jutro zdecyduje się na wyjście :D

Alza ty to jesteś kobieta Robocop, niezniszczalna :) ja po zakupach w spożywczaku wracam i padam na kanapę. Do tego wszystkie buty są na mnie ciasne, też tak macie?

A nas dzisiaj siostra zaprosiła na obiad, wchodzę do niej a tam impreza niespodzianka, były wszystkie moje koleżanki, tort z pieluch, dobre jedzonko, słodkości. Dostałam dla Ali ciuszki na wyjście ze szpitala - ciepły kombinezon, rękawiczki, czapkę i butki :D porozmawiałam i pośmiałam się z dziewczynami, było super :D

Kamila witaj, bardzo mi przykro. Zostań z nami.

Oliw bardzo mi przykro, może uda Ci się tam znaleźć polskiego lekarza, który by poprowadził kolejną ciążę?

Kathrienne ja też mam poduszkę dla ciężarnych tą największą w kształcie litery C, śpi i leży się z nią super, polecam :) Kat mi się coś podobnego zrobiło pomiędzy piersiami, bo jak śpię na lewym boku, a teraz jestem przeziębiona to strasznie się pocę i to chyba od tego. Posmarowałam maścią łagodzącą himalaya bo tylko taką miałam i zniknęło :)

Gloria ale uparciuszek z Marcysi, zobaczymy czy jutro zdecyduje się na wyjście :D

Alza ty to jesteś kobieta Robocop, niezniszczalna :) ja po zakupach w spożywczaku wracam i padam na kanapę. Do tego wszystkie buty są na mnie ciasne, też tak macie?

A nas dzisiaj siostra zaprosiła na obiad, wchodzę do niej a tam impreza niespodzianka, były wszystkie moje koleżanki, tort z pieluch, dobre jedzonko, słodkości. Dostałam dla Ali ciuszki na wyjście ze szpitala - ciepły kombinezon, rękawiczki, czapkę i butki :D porozmawiałam i pośmiałam się z dziewczynami, było super :D

Miła taka niespodzianka [emoji12].

Ja nie bede tutaj szukać Polskiegi lekarza dlatego że oni są zwykłymi ginekologami i mogą tylko pomoc w prowadzeniu ciąży . Ja potrzebuje jakiegoś specjalisty od poronień a oni tutaj tylko zbijają kasę . Byłam w tamtej ciązy u Polskiego lekarza i nic mi nie pomógł . Poroniłam.

Teraz planuje pojechać do Łodzi do dr Malinowskiegi podobno bardzo dobry specjalista od poronień .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ovli, a masz taką możliwość? Może tu by coś pomógł np.cykl monitorowany i luteina od owulacji? A może jakieś badania zlecą. Co za okropny kraj.

Olga, przykro mi :( ale może jeszcze jest jakaś szansa?

Ja pozwolę sobie na odważne zdjęcie topless. Tak wygląda ta zmiana (nie ma nalotu żadnego, trochę sudocrem jeszczr widać. W jednym miejscu aż jakby ranka się zrobiła. To dokładnie na łączeniu piersi z resztą mnie.
Kochana, nadzieja umiera ostatnia, więc liczę na to, że szansa jeszcze jest i maluszek w tym tygodniu się pojawi. Trzymajcie kciuki :*.

Do góry