reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ovli, a masz taką możliwość? Może tu by coś pomógł np.cykl monitorowany i luteina od owulacji? A może jakieś badania zlecą. Co za okropny kraj.

Olga, przykro mi :( ale może jeszcze jest jakaś szansa?

Ja pozwolę sobie na odważne zdjęcie topless. Tak wygląda ta zmiana (nie ma nalotu żadnego, trochę sudocrem jeszczr widać. W jednym miejscu aż jakby ranka się zrobiła. To dokładnie na łączeniu piersi z resztą mnie.

Pewnie jest jakaś opcja dla mnie!! Tylko lekarza mądrego trzeba znaleźć .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kath ja tez mialam takie cos w pierwszych miesiacach ciazy, robily mi sie malutkie krostki ktore swedzialy i je rozdrapywalam i tez zostawala taka wlasnie czerwona linia. Uznalam je za potowki i zaczelam podsypywac puder pod piersi i po kilku razach przeszlo. Aczkolwiek nie wiadomo czy ty masz to samo.

Jak na moje oko, to nie półpasiec, bo jest czerwona linia a nie wielopostaciowe pęcherzyki. Stawiałabym na grzyba jednak. Może też jakieś zmiany na skórze w wyniku zmian hormonalnych? Nie zaszkodzi, jak się przejdziesz do lekarza. Albo lepiej zamówisz wizytę domową, bo lepiej, żebyś nie wstawała.

No właśnie o tym pomyślałam, że cholercia pójście do lekarza akurat teraz to trochę pechowo. Matulu, skąd nagle grzyb? Nigdy w życiu nie miałam. Też tak pomyślałam, że raczej to nie półpasiec.

Kamila witaj, bardzo mi przykro. Zostań z nami.

Oliw bardzo mi przykro, może uda Ci się tam znaleźć polskiego lekarza, który by poprowadził kolejną ciążę?

Kathrienne ja też mam poduszkę dla ciężarnych tą największą w kształcie litery C, śpi i leży się z nią super, polecam :) Kat mi się coś podobnego zrobiło pomiędzy piersiami, bo jak śpię na lewym boku, a teraz jestem przeziębiona to strasznie się pocę i to chyba od tego. Posmarowałam maścią łagodzącą himalaya bo tylko taką miałam i zniknęło :)

Gloria ale uparciuszek z Marcysi, zobaczymy czy jutro zdecyduje się na wyjście :D

Alza ty to jesteś kobieta Robocop, niezniszczalna :) ja po zakupach w spożywczaku wracam i padam na kanapę. Do tego wszystkie buty są na mnie ciasne, też tak macie?

A nas dzisiaj siostra zaprosiła na obiad, wchodzę do niej a tam impreza niespodzianka, były wszystkie moje koleżanki, tort z pieluch, dobre jedzonko, słodkości. Dostałam dla Ali ciuszki na wyjście ze szpitala - ciepły kombinezon, rękawiczki, czapkę i butki :D porozmawiałam i pośmiałam się z dziewczynami, było super :D

Kamila witaj, bardzo mi przykro. Zostań z nami.

Oliw bardzo mi przykro, może uda Ci się tam znaleźć polskiego lekarza, który by poprowadził kolejną ciążę?

Kathrienne ja też mam poduszkę dla ciężarnych tą największą w kształcie litery C, śpi i leży się z nią super, polecam :) Kat mi się coś podobnego zrobiło pomiędzy piersiami, bo jak śpię na lewym boku, a teraz jestem przeziębiona to strasznie się pocę i to chyba od tego. Posmarowałam maścią łagodzącą himalaya bo tylko taką miałam i zniknęło :)

Gloria ale uparciuszek z Marcysi, zobaczymy czy jutro zdecyduje się na wyjście :D

Alza ty to jesteś kobieta Robocop, niezniszczalna :) ja po zakupach w spożywczaku wracam i padam na kanapę. Do tego wszystkie buty są na mnie ciasne, też tak macie?

A nas dzisiaj siostra zaprosiła na obiad, wchodzę do niej a tam impreza niespodzianka, były wszystkie moje koleżanki, tort z pieluch, dobre jedzonko, słodkości. Dostałam dla Ali ciuszki na wyjście ze szpitala - ciepły kombinezon, rękawiczki, czapkę i butki :D porozmawiałam i pośmiałam się z dziewczynami, było super :D

Miła taka niespodzianka [emoji12].

Ja nie bede tutaj szukać Polskiegi lekarza dlatego że oni są zwykłymi ginekologami i mogą tylko pomoc w prowadzeniu ciąży . Ja potrzebuje jakiegoś specjalisty od poronień a oni tutaj tylko zbijają kasę . Byłam w tamtej ciązy u Polskiego lekarza i nic mi nie pomógł . Poroniłam.

Teraz planuje pojechać do Łodzi do dr Malinowskiegi podobno bardzo dobry specjalista od poronień .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ovli, a masz taką możliwość? Może tu by coś pomógł np.cykl monitorowany i luteina od owulacji? A może jakieś badania zlecą. Co za okropny kraj.

Olga, przykro mi :( ale może jeszcze jest jakaś szansa?

Ja pozwolę sobie na odważne zdjęcie topless. Tak wygląda ta zmiana (nie ma nalotu żadnego, trochę sudocrem jeszczr widać. W jednym miejscu aż jakby ranka się zrobiła. To dokładnie na łączeniu piersi z resztą mnie.
Kochana, nadzieja umiera ostatnia, więc liczę na to, że szansa jeszcze jest i maluszek w tym tygodniu się pojawi. Trzymajcie kciuki :*.

Do góry