No właśnie to jest dla nich regułka i nie ważne co my czujemy czy myślimy tak jest zapisane że od 3 poronienia i koniec nie ma z nimi dyskusji , jeszcze zależy też jakich lekarzy masz w gp , jak normalnych to oni zlecą badania a jak bez empatii to zostawią ciebie na pastwę losu i martw się sama ;( . Poszukaj może jakiejś Polskiej kliniki albo Polskiego lekarza u siebie w mieście albo w innym .
Ja jestem z Londynu wiec tych klinik tutaj i Polskich lekarzy jest full od wyboru do koloru tylko jeden minus drogo jest 130 f za wizytę .
Dziewczyny skusiłem się i zrobiłam test 3 dni przed @ i jak zwykle negatywny ;( nic nowego !!!
To był mój ostatni cykl starań i robię 6 miesięcy przerwy jestem tym wszytkim zmeczona muszę się ogarnąć i zacząć żyć a nie co miesiąc wyścig szczurów z tym testowaniem !!! To jest istne szaleństwo .
A może nie jest mi dane być matką , może się nie nadaję !! .
OneMoreTime pokaż kajke jak urosła !! Ile ma już miesięcy ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem z Londynu wiec tych klinik tutaj i Polskich lekarzy jest full od wyboru do koloru tylko jeden minus drogo jest 130 f za wizytę .
Dziewczyny skusiłem się i zrobiłam test 3 dni przed @ i jak zwykle negatywny ;( nic nowego !!!
To był mój ostatni cykl starań i robię 6 miesięcy przerwy jestem tym wszytkim zmeczona muszę się ogarnąć i zacząć żyć a nie co miesiąc wyścig szczurów z tym testowaniem !!! To jest istne szaleństwo .
A może nie jest mi dane być matką , może się nie nadaję !! .
OneMoreTime pokaż kajke jak urosła !! Ile ma już miesięcy ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: