reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Masakra jakaś. Na swoich gp nie mam co liczyć. Przeryłam internet i nie znalazłam żadnego polskiego ginekologa. Są prywatne kliniki ale boje się że tam bedą traktować tak samo jak gp albo w szpitalu.
Strasznie boję się spróbować jeszcze raz...nie przeżyję tego kolejny raz. Póki co czekam na pierwszą @ i zobaczę co dalej.
A ty kochana się nie poddawaj. Każda z nas zasługuje żeby być mamą. Może faktycznie zrób sobie przerwe, odpocznij i nazbieraj sił... a potem zobaczysz co dalej.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję ty też sie nie poddawaj , po takich przejściach zawsze będzie lęk i strach tego nie unikniemy ale warto próbować ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki,mineely 2 tygodnie od zabiegu, wczoraj przestałam plamic. Czuje bulgotanie w jajnikach, pobolewa mnie brzuch i mam uczucie wilgotności. chyba mam owulacje, czy to możliwe że tak szybko? ?

katherinne Inaczej być nie może! Musi być dobrze!

Dziewczyny - jasne, że piszcie o wszystkim. Czasem to jedyna odskocznia by odpocząć od złych myśli.
Normalnie jakby do kupy zebrać Wasze historie, to mogłaby całkiem niezła telenowela wyjść ;p
Albo przynajmniej kilka odcinków "trudne sprawy" ;-) ;)

hej dziewczyny co powinnam zrobic musze poczytac i pewnie czesc zrobic na wlasna reke chodz czesc mam juz zrobione. Pierwsza ciaza w 2003 roku puste jajo plodowe po 2 latach staran ciezko bylo brak owu syn ktory ma teraz 11 lat zdrowy. po nim dwa poronienia potem problem z zajsciem teraz lekarz wlonczyl mi clo glucophage i po tym glucophage zaskoczylam. tylko co ztego jak ciaza sie nie rozwinela i kazali mi odstawic luteine i clexane.
musze napewno isc do immunloga i nie wiem jeszcze gdzie opadaja mi rece i juz teraz mam strach. badania ktore mam porobione to

Hormon Anty Mullerian 3,68 N 078-5,28 > 1,2 ng/ml prawidłowa płosnosc
Insulina 11,6 N 2,6-24,9
TSH 0,66 N 0,27-4,20
FT 4 1,29N 0,93-1,70
Toxoplazmoza awidnosc 45,60
niska <40
wysoka >40
Toxo IgG 64,3 <1,0 w góre
Toxi IgM 3,1 <0,8 w góre

Mam pytanie 11 lat robila przeciwciala antyfosfolipidowe i kardiolipidowe czy te warosci moga sie zmienic czy one sa zawsze takie same

reklama
Do góry