Renata, śluz i kłucie w piersiach - miałam to samo w ciąży
gloria, i ja też się przyłączam do dziewczyn - pracowałaś i wszystko jest do udowodnienia. Nie ma się czym przejmować ZUS na pewno odpuści
hona, ja na pierwszą wizytę szłam po pierwszej @ po poronieniu - inna sprawa, że zawsze @ przychodziła o czasie, czyli ok. 4 tygodnie po #.
karolcia, witaj
ze starankami iść na żywioł jak najbardziej, ale jeśli poprzednia ciąża donoszona na heparynie, to wydaje mi się, że tym razem też trzeba
ja też mam 3 aniołki i czwarta ciąża donoszona na heparynie. Ginekolog powiedział, że jeśli się zdecyduję na kolejne dziecko, to też będziemy heparynę aplikować. Nie ma co ryzykować i się na stres/ból narażać
tyle, że ja robiłam badania i jeden wynik na zespół miałam dodatni a jeden ujemny
więc mam podejrzenie zespołu...
katherine, uda się !!! najgorszy jest stres związany ze starankami a nie wiek
musisz znaleźć jakiś sposób, by odpuścić choć trochę
Magdalena, będzie dobrze
za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U nas piękna pogoda - już nabrałam brzoskwiniowego koloru
Kaja też odrobinkę się zarumieniła
Mnóstwo czasu spędzamy na świeżym powietrzu a powietrze tutaj naprawdę jest świeże
Kaja zajada wszystkie warzywa po kolei i na razie nie widzę jakichś podejrzanych reakcji. Dzisiaj dostała ziemniaczki z cukinią i odrobiną ryżu, więc jak będzie ok, to myślę, że zacznę jej kaszkę ryżową dawać. Myślę, że mleko jej już nie starcza, bo zaczęła się wcześniej budzić w nocy. Był czas, że budziła się już 6:00 i po a teraz między 4:00 a 5:00 znów się budzi. Tak gdzieś przeczytałam , że jeśli dziecko zaczyna budzić się w nocy, gdy już przesypiało całe to może nie najadać się już mlekiem. A te porcje warzyw, które jej daję nie są jakieś wielkie. Max. cały słoiczek a to jest 125 g.
J oczywiście pracuje, ale i tak fajnie być razem
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie